Bogdan Argeș Vintilă, 2-0 pe Știința: ”Am suferit și la propriu și la figurat dar Dumnezeu a fost cu noi, căci ASU a avut destule ocazii să tranșeze jocul. Le urez succes, să fie susținuți și să ajungă pe prima scenă, căci fotbalul e al suporterilor!”

Nou-promovata FC Metaloglobus a rămas fără gol primit în primele două deplasări din eșalonul secund și a câștigat în premieră în Liga 2 la al patrulea hop, pricinuindu-le alb-violeților cel de-al doilea eșec în doar 4 zile, după ce ASU Politehnica demara în noua campanie cu două triumfuri. Pe ”Știința” a fost 0-2 (0-1) în jocul de la ora 18, cu goluri marcate pe finalul reprizelor, iar Bogdan Argeș Vintilă a fost primul care a oferit declarații.

Bogdan Argeș Vintilă

Antrenorul nou-promovatei bucureștene a spus: ”Așteptam această victorie încă din prima etapă, dar din păcate n-am reușit-o până acum, decât abia astăzi, deși am prestat un fotbal foarte bun în primele 3 runde, însă nu am obținut decât un punct, la UTA. Azi nu am practicat un joc foarte spectaculos, dar știam că este nevoie să adunăm puncte. Mai știam și că ASU Politehnica e o echipă puternică, bună, cu antrenori buni, cu suporteri care împing echipa din spate spre poarta adversă, și nu m-am înșelat… Dar Dumnezeu a fost cu noi azi, căci ASU a avut foarte multe ocazii și puteau să tranșeze victoria în favoarea lor”.

Întrebat despre întreruperile jocului în momente din partea a doua când sportivi ai oaspeților au ajuns întinși pe gazon, tehnicianul bucureștenilor a explicat că ”nu e vorba de trageri de timp, care de fapt sunt lucruri pe care nu le suport în fotbal, nu-mi place să văd așa ceva, dar e vorba despre efectul jocului de sâmbătă. Iar ieri am călătorit 10-11 ore și e normal să apară cârcei, de la oboseală. Eu le atrag atenția să nu păcălească fotbalul prin a trage de timp dar n-a fost așa ceva”.

FC Metaloglobus chiar a avut probleme medicale pe parcursul reprizei a II-a, ”unul e la spital, Stângă a avut comoție, sper să-i fie bine! Caramalău a suferit o entorsă, așadar azi am suferit și la propriu și la figurat…”

Bogdan Argeș Vintilă a mai zis că ”mai este mult până acolo, pentru a intra în primele zece, trebuie să muncim. Politehnicii îi urez mult succes, este ceva ce am încercat și eu la FC Argeș până în Liga 3, așa încât țin să-i felicit pe cei de la ASU pentru ceea ce întreprind, le urez baftă în continuare, și sper să-i ajute și oficialitățile prin a sprijini proiectul, pentru a ajunge pe prima scenă, pentru că fotbalul este al suporterilor”.

Câștigând la Timișoara după ce sâmbătă pierdea în capitală cu Pandurii, FC Metaloglobus a redus la două puncte handicapul ierarhic față de ASU Politehnica. Rezultatele rundei și clasamentul actualizat, plus programul din weekend, pe coloana dreaptă.

The post Bogdan Argeș Vintilă, 2-0 pe Știința: ”Am suferit și la propriu și la figurat dar Dumnezeu a fost cu noi, căci ASU a avut destule ocazii să tranșeze jocul. Le urez succes, să fie susținuți și să ajungă pe prima scenă, căci fotbalul e al suporterilor!” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*