Bogdan Bulj revine pe banca FCC Baschet Arad, în precedentul mandat sârbul a luat „bronzul” național cu „galben-albastrele”

Sârbul Bogdan Bulj este noul antrenor principal al echipei FCC Baschet Arad pentru sezonul 2020-2021 din baschetul feminin românesc.

Tehnicianul de la sud de Dunăre își va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca formaţiei arădene. În sezonul 2017-2018, Bulj a reușit să califice echipa „galben-albastră” în semifinala Cupei României. În a doua perioadă petrecută la Arad, acesta a pierdut doar șase partide de la (re)venirea la Arad, toate contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în campionat și Cupă. A terminat ediţia cu o medalie de bronz cucerită după o finală mică împotriva celor de la Olimpia Braşov.

Bogdan Bulj și-a început cariera de antrenor înainte să împlinească 20 de ani, la echipele de junioare de la Sloga Plandiste. În 2012 a preluat funcția de antrenor principal al formației din Vârșeț. Are în palmares un titlu european alături de naționala de senioare a Serbiei, în 2015, când a făcut parte din staff-ul Marinei Maljkovic, ca și scout.

Noul tehnician al Aradului va conduce marţi primul antrenament alături de jucătoarele care vor reprezenta FCC Baschet Arad în sezonul 2020-2021. Echipa se pregăteste deja de ceva timp sub comanda antrenorilor Cristi Bondor și Dan Moraru și așteaptă, la rându-i, finanțarea promisă – necesară ca aerul – din partea Primăriei.

1
0

Articolul Bogdan Bulj revine pe banca FCC Baschet Arad, în precedentul mandat sârbul a luat „bronzul” național cu „galben-albastrele” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*