Bogdan Ciobanu, presedinte FCM Alexandria: „Ne-am despartit amiabil de Romica Ciobanu dar vom face orice pentru a ajunge pe primul loc in clasament”

petrolul - fcm alexandria 4 radu florinBogdan Ciobanu, presedintele clubului FCM Alexandria, regreta despartirea de antrenorul Romica Ciobanu dar ii asigura pe suporteri ca echipa sa se va lupta la promovare cu Petrolul Ploiesti si ca va numi cat mai repede un nou antrenor care sa indeplineasca obiectivul clubului din retur mai ales ca echipa noastra este la o distanta de doar doua puncte de prahoveni. Plecarea antrenorului s-a decis luni cand fostul tehnician al FCM-ului a anuntat conducerea clubului ca are o oferta de nerefuzat de la Petrolul si ca va pleca.

„Cu un ochi plangem si cu altul radem. Imi pare rau ca aluat aceasta decizie intr-un context favorabil al echipei. Probabil ca a contat numele, valoarea echipei si suporterii. Timp de trei ani am avut o colaborare foarte buna, am promovat si am ocupat locurile 2 si 3.  Ne-am despartit amiabil dar noi vom ramane o contracandidata serioasa a Petrolului la promovare. Vom face orice pentru a ajunge pe primul loc. Pana la meciul cu Petrolul vreau sa recuperam punctele. Pana la vara toti jucatorii care sunt sub contract cu noi or sa ramana aici iar din vara sa decida. La noi este stabilitate. Nu cred ca ar da cioara vopsita pe cea dupa gard. Mirajul unei echipe mari e mare dar acolo trebuie sa te menti”, ne-a spus Bogdan Ciobanu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*