Bogdan Ciobanu, președinte FCM Alexandria: „Nu cred că Petrolul se încurcă, mai sunt 4 puncte și e greu să îi putem prinde din urmă”

petrolul - fcm alexandria 1FCM Alexandria a terminat le egalitate meciul cu Atletic Bradu din deplasare, scor 1-1, și s-a îndepărtat la 4 puncte de Petrolul după 11 etape scurse în campionatul Ligii 3.

Bogdan Ciobanu, președintele clubului, a comentat evoluția echipei pentru Teresport și a lămurit și situația lui Marius Mitran care a intrat în dizgrația antrenorului Romică Ciobanu.

“Mergem mai departe. Am condus cu 1-0 la Bradu, am avut și un penalty neacordat. Și ei au avut două ocazii în prima repriză. Ne-am îndepărtat de primul loc, iar dacă câștigam la Bradu era mai bine. Nu cred că Petrolul se încurcă, mai sunt 4 puncte și e greu să îi putem prinde din urmă. Sper să câștigăm cu Mioveni, cred că poate fi câștigat ușor meciul și dacă vom lua cele trei puncte, atunci locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni până la pauza competițională. Cu Mitran au fost niște discuții, a avut un comportament neadecvat la antrenamente și face parte din club până la reabilitare. Conducerea nu a intervenit asupra deciziilor antrenorului. Nu putem strica un colectiv pentru că un jucător are probleme. Vreau să avem disciplină. E decizia antrenorului. Precup, Matei au fost indisciplinați și au plecat. Nu stăm într-un singur jucător. Mergem înainte”, ne-a spus președintele Bogdan Ciobanu.

marius mitran alexandria

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*