Bogdan Ciobanu, presedinte FCM Alexandria: „Seria este echilibrata. Brasovul si Turnu se bat la promovare, iar noi daca vom mai fi ca anul trecut, nu vom mai rata obiectivul”

fcm alexandria - petrolul 6FCM Alexandria este una dintre favoritele la promovare in sezonul urmator din Liga 3 care va incepe sambata. Echipa lui Alin Chita va juca in etapa 5 la Brasov, apoi in etapa 6 la Craiova lui Mititelu, in etapa 8 la Turnu si in etapa 9 la Pucioasa.

Bogdan Ciobanu, presedintele clubului, ne-a declarat referior la seria din care face parte si despre program:

„Seria este ciudata. In loc sa fie Bragadiru cu noi, ii avem pe Voluntari. La fel jucam cu Brasovul si Sibiul. Avem deplasari lungi. Asta e… Nu avem echipe apropiate fata de anul trecut cand mai departe a fost doar Ploiestiul. Acum merge la Sibiu si Brasov. Craiova a avut anul trecut deplasari la Timisoara… Brasovul se bate la promovare, iar noi daca vom mai fi ca anul trecut, nu vom mai rata obiectivul. Seria e mai complexa si mai tare cu Craiova 2 si a lui Mititelu. O sa fie circoteca cu cele doua echipe din Craiova. Turnu are o echipa buna, cu jucatori cu salarii bune si care se bate la promovare dar nu declara”, ne-a spus Bogdan Ciobanu.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*