Bogdan Olariu (CSȘ1 Timișoara) și Darius Zaharia (CS Nautic Banat), locul 1 în kaiacul de simplu la Campionatul Național de Maraton

Grupările timișorene Clubul Sportiv Școlar numărul 1 și CS Nautic Banat au obținut câte o clasare pe primul loc în cadrul Campionatului Național de Maraton al Federației Române de Kaiac-Canoe de pe lacul Bascov, în județul Argeș, CSȘ1 izbutind totodată alte clasări pe podium în aceeași competiție dar și în cadrul Cupei României la juniori.

Triumf în weekend în cadrul concursului de Campionat Național de Maraton pentru Bogdan Olariu, sportiv al celor de la CSȘ1 Timișoara, primul în kaiacul de simplu în proba masculină a juniorilor II, derulată pe parcursul de 14 kilometri.

Victorie și pentru concitadinul său, Darius Zaharia, legitimat la CS Nautic Banat, care s-a impus tot în kaiacul de simplu al probei băieților cadeți, pe distanța de 7 kilometri din cadrul Campionatului Național de Maraton. Darius Zaharia a concurat totodată și în Cupa României rezervată juniorilor, situându-se al șaselea pe 1.000 de metri în finala masculină de kaiac simplu.

CSȘ1 Timișoara a mai avut trei echipaje de simplu sau dublu clasate pe poziția secundă în probe ale Campionatului Național de Maraton, Denisa Hațegan între junioarele III, trăgând în kaiac pe distanța de 7 kilometri, iar Kassandra Firu și Denisa Zăgrean la dublu, la aceeași categorie de vârstă și pe același parcurs, respectiv Denis Vidacs și Danjel Dobre, însă în întrecerea băieților. În plus, și un loc trei în kaiacul de simplu la junioare III, pe 7 kilometri, prin Alexandra Gyenics.

În cealaltă competiție găzduită în weekend lângă Pitești, și anume Cupa României la juniori, Bogdan Olariu a mai urcat o dată pe podiumul de premiere grație poziției a treia adjudecate în finala de kaiac simplu a băieților pe 1.000 de metri.

 

Alte câteva bune clasări au izbutit pe Bascov și cei de la CS Nautic Banat Timișoara, Belecciu Mihai clasându-se pe locul 4 în rândul seniorilor în proba de kaiac simplu la masculin pe 20 de kilometri, iar Diana Spătaru pe locul 7 la cadete, tot în kaiacul de simplu, pe 7 kilometri.

 

 

The post Bogdan Olariu (CSȘ1 Timișoara) și Darius Zaharia (CS Nautic Banat), locul 1 în kaiacul de simplu la Campionatul Național de Maraton appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*