Boldurul în sărbătoare! Ziua Copilului, marcată în școlile și grădinițele din comună

Unitățile de învățământ din mediul rural organizează tot mai des activități interesante, cu obiectivul de a încuraja educația non-formală, urmărindu-se astfel stoparea fenomenul abandonului școlar. Este și cazul școlilor și grădinițelor din comuna Boldur, unde Ziua Copilului a fost sărbătorită de dascăli și elevi deopotrivă, cu sprijinul voluntarelor Asociației AlternativEd din Lugoj.

Atât la Școala Gimnazială Boldur, cât și la unitățile arondate, au avut loc activități diverse, pentru care a fost creat un cadru fantastic, cu personaje din lumea basmelor și eroi ai benzilor desenate. De asemenea, copiii au avut prilejul să învețe despre diversitate. Elevii comunei au aflat că, deși diferiți, copiii din întreaga lume sunt uniți de câteva trăsături comune: inocența, curiozitatea și veselia.

”Mulțumesc colegilor dascăli, care au gândit activități frumoase: jocuri in aer liber, picturi pe tricouri, competiții sportive, scenete, povesti citite in hamac și multe alte lucruri frumoase, dedicate copiilor nostri dragi. Sincere aprecieri tuturor celor implicați în reușita acestui vesel eveniment!”, a declarat prof. Flavia Cut, directorul Școlii Gimnaziale Boldur.

La finalul evenimentului, toți copiii au fost răsplătiți cu dulciuri care mai de care mai gustoase.

Articolul Boldurul în sărbătoare! Ziua Copilului, marcată în școlile și grădinițele din comună apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*