BOMBA ANULUI. Aceste maşini vor fi interzise în România.Vezi de când începe nebunia şi care este explicaţia autorităţilor

BOMBA ANULUI. Aceste maşini vor fi interzise în România.Vezi de când începe nebunia şi care este explicaţia autorităţilor
In prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania. Cel mai probabil situația se va schimba după Brexit.
Conducerea Registrului Auto Român se gândește să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, scrie capital.ro. Cauza este numărul mare al accidentelor cu victime in care sunt implicate aceste autovehicule.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spunea șeful Registriului Auto Român.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*