Bomba de la Tokyo – Olimpiada nu va primi spectatori din afara Japoniei!

Decizia a fost confirmată ieri, de către ministrul japonez responsabil cu Jocurile Olimpice, Tamayo Marukaya, la finalul unei întâlniri la care au participat președinții Comitetului de Organizare, responsabili din Comitetul Olimpic Internațional, oficiali din Comitetul Paralimpic Internațional și Guvernatorul regiunii Tokyo, Yuriko Koike.

Este o decizie pe care Comitetul Olimpic Internațional și Comitetul Paralimpic Internațional o respectă pe deplin și o acceptă, și care va contribui la desfășurarea unor olimpiade sigure, pentru toți sportivii și ceilalți participanți, cât și pentru poporul japonez.”Pentru cei care nu se pot alătura Jocurilor, vom găsi modalități de a-i conecta cu sportivii, cu sălile unde se desfășoară competițiile”, a ținut să precizeze și președintele zonei Tokyo, Seiko Hashimoto, care a mai adăugat că ”decizia este inevitabilă”. Și președintele Comitetului Olimpic Internațional, germanul Thomas Bach, s-a arătat dezamăgit de această decizie, dar a spus că sănătatea este pe primul loc și a arătat înțelegere.

Chiar și în acest caz, anumite persoane străine vor avea acces la Jocuri, iar acestea sunt cei aproximativ 8000 de voluntari, care vor sprijini desfășurarea competițiilor în bune condiții. Șeful Olimpiadei i-a asigurat pe cei care au cumpărat bilete că vor primi banii înapoi. Sunt 600.000 de tichete la Jocurile Olimpice și aproximativ 30.000 de tichete la cele Paralimpice. Organizatorii n-au luat încă o decizie privind limitarea și așezarea spectatorilor în sălile de joc și pe stadioane, dar urmează să se discute și această problemă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*