Borşa: Concurs de alergare „Rodnei Sky Race”.

Sfârşitul acestei săptămâni va fi marcat de o serie de evenimente ce se vor desfăşura în spaţiul public pe raza judeţului Maramureş.

Pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, urmărindu-se cu precădere soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestor evenimente, dintre care amintim:

Sâmbătă, 21 iulie a.c., începând cu ora 08:00, în Complexul Turistic Borşa, Primăria Oraşului Borşa prin Serviciul Cultură Borşa organizează concursul de alergare „Rodnei Sky Race”.

Duminică, 22 iulie a.c.,  începând cu ora  13:00, Uniunea Ucrainenilor din România – Filiala Maramureş, organizează în centrul localităţii Crasna Vişeului, evenimentul cultural „Sărbătoarea Cântecului şi Dansului la Ucrainean”. Totodată, în comuna Repedea,  începând cu ora  13:00, Fundaţia Uniunea Huţulilor din România organizează „Festivalul internaţional de etnografie şi folclor „Huţulii”. De asemenea, în zilele de sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 iulie a.c., Primăria Comunei Satulung organizează în parcul din localitate „Zilele Comunei Satulung”.

Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*