Borşa: RUPT de beat la volan și fără permis, un borşean s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta

RUPT de beat la volan și fără permis, un borşean s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta

Pentru unii participanţi la trafic s-au impus sancţiuni mai aspre decât o amendă. Este vorba de patru conducători auto care au comis infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi pe numele cărora poliţiştii au întocmit dosare penale.

La Borşa, poliţiştii au depistat în trafic pe strada A. Ioan Cuza, un conducător auto în vârstă de 35 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Borșa, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La Sighetu Marmaţiei, un bărbat de 52 de ani care conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, din cauza faptului că se afla sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere al iluminatului public. La testarea cu aparatul alcooltest,  acesta a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe D.N. 1C, în localitatea Recea, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu. Verificând autorizaţia de circulaţie provizorie, poliţiştii au constatat că aceasta era expirată din data de 17 noiembrie. Conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani din comuna Mireşu Mare va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Poliţiştii care au acţionat pe D.N.1C, în localitatea Seini au oprit un autoturism care a fost înregistrat de aparatura video-radar montată pe autospeciala de poliţie, circulând cu viteza de 77 km/h. În urma verificărilor efectuate în baza de date poliţiştii au constatat că tânărului de 33 de ani aflat la volan , i-a fost reținut permisul de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 07 noiembrie – 06 decembrie a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*