Boxer descalificat pentru că și-a mușcat adversarul de ureche!

Un gest tras la indigo, dacă este să ne aducem aminte de lupta dintre Mike Tyson și Evander Holyfield, din 1997, în care Tyson chiar a reușit să rupă o bucată din urechea lui Holly. Așa s-a petrecut și la Olimpiada de la Tokyo – marocanul Youness Baalla a fost descalificat de la turneul olimpic, pentru că a-ncercat să-l muște pe adversarul său, David Nkiya, din Noua Zeelkandă, de ureche, în timpul unui meci de categoria grea.

Acțiunea s-a petrecut în repriza a treia: Baala a deschis gura și a încercat să-l prindă pe David de ureche, în timp ce-l ținea cu brațele. Dar spre deosebire de întâmplarea cu Tyson, când Holyfield a rămas fără o bucată de ureche, aici David a reușit să evite mușcătura marocanului.

Arbitrul din ring, cât și ceilalți cinci arbitri-judecători, nu au observant nimic în timpul meciului, pe care neozeelandezul l-a câștigat cu o decizie în unanimitate. Mai mult, judecătorii au aflat de intenția lui Baalla, de a-și mușca adversarul, fiind descalificat, pentru acțiunea sa intolerabilă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*