Boxerii ploieşteni, şase medalii obţinute la Campionatul Naţional de Cadeţi

Boxerii de la CSM Ploieşti, respective CS Petrolul Ploiești au încheiat anul competițional 2020, unul afectat grav de pandemia de coronavirus, cu o serie de performanţe, obținute de data aceasta la nivel de cadeţi, patru sportivi de la CSM, respectiv doi de la Petrolul reuşind să obţină, în acest weekend, medalii cu prilejul campionatelor naţionale desfăşurate la Arad.
Astfel, pentru clubul municipalității, Fabio Stroe a devenit campion naţional al categoriei „36 kg”, Robert Ciobanu (56 kg) şi Marian Carlos Stângă (+90 kg) au obţinut medaliile de argint, iar Răzvan Alexandru Pavel (44.5 kg) se întoarce acasă cu medalia de bronz. Antrenorul coordonator al secţiei de box, Titi Tudor, şi antrenorul Adrian Pârlogea au deplasat la Arad un lot de 9 sportivi, cei cinci care nu au „prins” medalii fiind Mario Gheorghe (46 kg), Eftimie Dumitru (48 kg), Ștefan Toader (59 kg), Cristian Toader (62 kg) şi Darius Popa (76 kg).
„Sunt patru medalii de care sunt foarte mulţumit, ţinând cont de condiţiile în care s-a desfăşurat pregătirea în acest an, din cauza pandemiei. Cel mai mult ne-au lipsit meciurile de verificare, extrem de importante în box, aşa că băieţii chiar merită felicitări pentru medaliile obţinute. Cred că putea fi mai mult aur, însă celor doi sportivi care au pierdut în finale le-a lipsit un pic de experienţă, de rutină, pe care ar fi obţinut-o în meciurile de pregătire”, ne-a declarat Titi Tudor.
În cealaltă ”tabără, la CS Petrolul, Alberto Stănciulescu (cat. 34 kg) a reușit să obțină argintul, în timp ce Băiculesu Valentin (în limitele categoriei 41,5 kg) s-a întors acasă cu o medalie de bronz pentru delegația condusă de antrenorul Ovidiu Dragomir.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*