Bozian a ales Lipova după despărțirea de Pecica: „Obiectiv serios și un stil de joc care mă avantajează”

După Marian Aldan și Adrian Suslak, Șoimii Lipova a mai pus mâna pe unul dintre jucătorii cu nume din fotbalul arădean. Este vorba despre Bogdan Bozian (33 de ani), care în ultimele două sezoane a evoluat la Progresul Pecica. Gruparea „galben-albastră” i-a făcut o ofertă de reînnoire a înțelegerii, însă experimentatul mijlocaș ofensiv a optat pentru divizionara terță arădeană cel mai bine clasată din ultimele trei sezoane, dar fără a uita să-i mulțumească fostei echipe. „M-am simțit bine, apreciat la Pecica și aș vrea să le mulțumesc celor de acolo, în special directorului sportiv, Cristi Pilan. Le doresc multă baftă, din câte văd își fac o echipă bună și sub comanda domnului Sorin Bălu, o să fie meciuri tari, interesante, între noi”, spune Bozian.

Acesta ajunge la cincea echipă arădeană de Liga 3-a din carieră, după Victoria Nădlac, Național Sebiș, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica. Bogdan Bozian a debutat în Liga 2-a în tricoul UTA-ei în urmă cu 17 ani, CFR Timișoara, Minerul Lupeni și ASU Poli fiind celelalte formații la care a evoluat în eșalonul secund. În Liga 3-a a mai evoluat la Unirea Sânicolau Mare, FC Hunedoara și CSM Lugoj.

La Lipova, Bozian a fost atras și de stilul de joc implementat de Flavius Sabău, care în proporție de 99% va rămâne antrenorul lipovanilor și în noul sezon, după ce discuțiile cu CFR Cluj pentru preluarea „satelitului” nu s-au concretizat. „Șoimii Lipova are un obiectiv serios, dar și un stil de joc care mă avantajează, posesie cu progresie. În plus, pot fi aproape de familie, iar acest aspect a devenit foarte important pentru mine”, ne-a mai mărturisit fotbalistul, care pe 3 august împlinește 34 de ani.

0
0

Articolul Bozian a ales Lipova după despărțirea de Pecica: „Obiectiv serios și un stil de joc care mă avantajează” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*