Brănișteanul Damian Bernat, locul I la concursul județean #Sunt Prezent

Liceanul lugojean Damian Bernat s-a aflat pe primul loc la competiția #Sunt Prezent, concurs de postere derulat în perioada mai-iunie, pe tema prevenirii traficului de copii în România. Elevul învață la Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște”, iar afișul realizat de el a adjudecat Premiul I, fiind desemnat câștigător dintre cele 36 de afișe realizate de elevi din întreg județul Timiș.

Pe podium s-a mai aflat un tânăr din municipiu, Alexandru Cătălin Danciu, elev la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, care a obținut Premiul III.

Participanții la competiție au dorit ca prin lucrările realizate de ei să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolul care se ascunde în spatele unor intenții aparent binevoitoare ale traficanților de persoane. De multe ori, victimele pot fi chiar copiii, traficul de persoane reprezentând sclavia erei moderne, în care unii oameni profită de pe urma controlului și exploatării altora.

Concursul a fost organizat de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Timișoara în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și LOGS Grup de Inițiative Sociale.

Articolul Brănișteanul Damian Bernat, locul I la concursul județean #Sunt Prezent apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*