Bratu: „Speram la mai mult după eliminare, însă mă bucur că nu am pierdut contra unei echipe ce vrea promovarea”

Contra „Bătrânei Doamne”, Turris a pierdut primele puncte pe teren propriu în acest sezon, dar și-a recăpătat poziția de lider, pierdută pentru câteva ore în fața Mioveniului. Chiar dacă echipa sa a fost condusă până în minutul 78, Florin Bratu a spus la final că s-ar fi așteptat mai mult de la finalul disputei, în condițiile în care arădenii rămăseseră în zece oameni după eliminarea lui Andrei Rus.

Până la urmă și fostul atacant al lui Dinamo a evitat a două înfrângere consecutivă pe banca teleormănenilor după 0-1 la București, cu Metaloglobus. „Speram mai mult după eliminare, însă mă bucur că am revenit, că nu am pierdut. Am forțat cu doi atacanți, am riscat puțin și ne-a ieșit pentru că Sergiu Negruț a adus egalarea. A fost un joc greu, totuşi noi suntem o nou promovată. I-am surprins de câteva ori pe cei de la UTA, o echipă bună. Am fost destul de bine organizați, nu le-am lăsat spații arădenilor, au avut – poate – o ocazie în prima repriză. Începutul nu a fost bun pentru noi, dar pe parcurs am echilibrat, contra unei echipe ce vrea promovarea. Pe noi ne interesează mai puțin clasamentul, obiectivul este locurile 1-8, dar poziția de lider ne obligă să luptăm. Luăm meci cu meci şi încercăm să formăm o echipă puternică, ambiţioasă, care să pună probleme celorlalte candidate”, a punctat Bratu la finalul disputei cu  „roș-albii”

Remiza o readuce pe Turris în frunte, la egalitate de puncte cu Mioveniul (26), cu 6 mai multe decât UTA, care – însă – are trei partide mai puțin disputate decât cele două formații. În weekend, „roș-albii” au derby-ul Vestului cu ASU Poli, în timp ce Turris se deplasează la Călărași pentru întâlnirea cu Dunărea.

0
0

Articolul Bratu: „Speram la mai mult după eliminare, însă mă bucur că nu am pierdut contra unei echipe ce vrea promovarea” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*