Bravo! Elevii de la Clubul Copiilor, premiați la concursurile naționale

În perioada martie – august 2020, un grup de elevi de la Cercul de cultură și civilizație engleză al Clubului Copiilor Lugoj, îndrumați, atât la engleză, cât și la muzică vocală, de prof. Gabriela Hlușcu, au participat la mai multe concursuri de muzică și creație literară care s-au desfășurat, de această dată, online.
Acest mod de organizare a oferit elevilor prilejul de a participa la concursuri la care nu ar fi putut fi prezenți în condiții de participare directă, ele desfășurându-se în localități îndepărtate de Lugoj.

”Copiii noștri s-au prezentat foarte bine, obținând o serie de premii la fiecare dintre aceste concursuri. Premiile fiind numeroase, vom aminti numele acestor copii talentați și inimoși de care suntem foarte mândri. Micii cântăreți sunt Emilia Spătaru, cls.a III-a, Alyssia Bordea cls. a III-a, Maya Michnea cls. a V-a, Evelyn Bordea cls. a VII-a, Emanuel Sibiștean cls. a VI-a”, spune prof. Gabriela Hlușcu.

Participarea la concursurile de creație în limba engleză, județene sau regionale, cu participare națională, au adus copiilor lugojeni o serie de premii (premiul I, II, III, mențiuni și premii speciale pentru originalitate), care demonstrează talentul literar al micuților și cunoștințele bogate de limbă engleză acumulate până în prezent.

Concursurile la care aceștia au participat sunt: ”Copilăria – un poem”, Vînători, jud. Neamț,  ”Bucuria primăverii” Slatina, jud. Olt, ”Prietenia, un dar minunat!”, Coștei, jud Timiș, ”Once upon a Time”, Timișoara și ”Meseszép mesekép” English story writing and illustrating contest, Ungaria, la care urmează să fie publicate rezultatele.

Talentații elevi scriitori sunt Gabriel Mikloș, Luca Mișcuța și Mihai Lațcu, cls.a IV-a, Maria Minescu și Kevin Constantin, cls.a V-a, Maria Lung cls. a VI-a, Ariana Slujitoru cls. a VII-a și Andreas Meng cls. a VIII-a.

”Ne-am bucurat cu toții să păstrăm legătura strâns în această perioadă dificilă, să lucrăm și să ne folosim talentul și puterea de creație pentru a ne dezvolta fiecare, personal, și cu toții, ca grup de prieteni și colegi. Felicit și părinții care s-au ocupat de copii acasă”, adaugă prof. Gabriela Hlușcu.

Rezultatele foarte bune ale elevilor de la Clubul Copiilor Lugoj demonstrează că și în vremuri neobișnuite se poate face performanță.

Articolul Bravo! Elevii de la Clubul Copiilor, premiați la concursurile naționale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*