Brazilianul Erico, desemnat cel mai bun fotbalist al UTA-ei în sezonul 2020-2021

Conform  voturilor exprimate de suporterii „Bătrânei Doamme”, brazilianul  Erico da Silva (31 de ani) este jucătorul sezonului 2020-2021. Fundașul central al lui Laszlo Balint a bifat 5 reușite în prezenta stagiune a Ligii I. Puternicul fotbalist a avut prestații bune inclusiv în defensivă și și-a câștigat această disctincție în cadrul serii festive de la restaurantul ­„Marem“, cu ocazia căreia „roș-albii” au pus punct primei stagiuni arădene în elită după 12 ani de pauză.

„Sunt emoționat, nu mă așteptam să fiu eu cel desemnat jucătorul campionatului la UTA, dar aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut chiar și în momentele mai grele și totodată sper să rămân la UTA și să avem un parcurs mult mai bun decât cel din acest sezon”, a spus apărătorul fundaș al „Bătrânei Doamne”, al treilea fotbalist al echipei arădene luat în calcul pentru  banderola de căpitan după Rus și Iacob.

După remiza de la Voluntari (0-0), utiștii s-au întâlnit în această seară pentru ultima oară în acest sezon cu reprezentanți ai fanilor, dar și ai conducerii utiste, urmând ca din acest weekend să intre în vacanță pâmă pe 14 iunie. UTA a ocupat locul 8 la finalul play-outului pentru cea mai bună  clasare din ultimii 46 de ani în Liga I.

1
0

Articolul Brazilianul Erico, desemnat cel mai bun fotbalist al UTA-ei în sezonul 2020-2021 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*