Brazilienii UTA-ei, în echipa etapei cu numărul 6 a Ligii I

UTA a trecut cu 2-0 de FC Voluntari pe teren propriu, după reușitele semnate Miculescu (73) și Roger jr. (82), însă doar ultimul a fost inclus de revista LPF în echipa etapei. Totuși, alături mijlocașul ofensiv al lui Laszlo Balint, care a intrat pe teren după o oră de joc, în „11”-le ideal al rundei a intrat și celălalt fotbalist brazilian din lotul arădenilor, Erico da Silva. În sprijinul ei, LPF a adus următoarele argumente:

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – Stâlpul defensivei arădenilor a fost şi în acest meci la înâlţime, fiind imposibil de depăşit.

Roger Rodrigues (UTA / 25 de ani) – Introducerea sa pe teren în ultima jumătate de oră s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A contribuit la prima reuşită a arădenilor şi a marcat golul care a închis tabela.

Doar Farul (învingătoare 3-0 cu Dinamo) a mai dat doi fotbaliști în în echipa etapei, în timp ce Rapidul se prezintă cu fundașul Belu-Iordache și antrenorul Mihai Iosif.

Așadar: Pigliacelli (Universitatea Craiova) – Belu-Iordache (Rapid), Erico (UTA), I. Cristea (FCSB), De Nooijer (Farul) – Roger (UTA), Cascini (Clinceni), Aganovic (Sepsi), Popadiuc (Chindia) – Jefte (Farul), Omrani (CFR Cluj) e echipa etapei cu numărul 6, antrenată de giuleșteanul Iosif.

0
0

Articolul Brazilienii UTA-ei, în echipa etapei cu numărul 6 a Ligii I apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*