Briciu taie de 3 ori: AS Seceani – ACS Dumbrăviţa 0-6 (0-1)

Liderul ligii a patra timișene și-a continuat în această după-amiază victoriile fără gol primit în returul cu întreruperi al sezonului de primăvară, adăugând un și mai categoric 0-6, consolidat după pauză prin alte două goluri ale lui Raul Briciu la Seceani, succeselor cu 2-0 acasă în dauna campioanei de toamnă din Șag respectiv cu 0-5 acum două săptămâni la Făget.

ACS Dumbrăvița s-a desprins după pauza ieșirii la Seceani, pe terenul unei colege de eșalon din a doua jumătate a clasamentului, într-un duel al formațiilor cu punctaj maxim după primele două apariții din 2018, gazdele trecându-și în prealabil în cont un triumf cu 1-2 la Orțișoara și altul cu 3-2 acasă.

Victorie la scor conturată după pauză pentru liderul ligii a patra prin golurile marcate de Raul Briciu în minutele 12, 47 şi 90, Dan Silaghi în minutul 60, Bogdan Centea (min. 65) şi Florin Nanu în minutul 70, din lovitură de la 11 metri.

Sorin Bălu, antrenor principal al verde-negrilor din Dumbrăviţa, a semnalat că ”scorul spune totul, a fost un meci la discreţia noastră. Jocul nostru a fost influenţat de vântul care a bătut pe toată durata celor 90 de minute. În general m-a mulţumit jocul şi în asemenea condiţii, dar nu te poţi pune contra naturii, asta este”.

Antrenorul Adrian Bungău nu a fost prezent la acest meci, fiind plecat din ţară şi înlocuit de secundul său.

AS Seceani: Cristian Puiu – Maranescu, Pop, Cernat, Vasiliu Ciontu (min. 46, Crişan), Giurasevici (min. 60, Iakab), Făgeţan, Frenţ (min. 56, Cortuşan), Berar, Alin Pîrjol (min. 74, Copoeru).

Antrenor secund: Arafat Diab.

Dumbrăviţa: Arpad Miklos (min. 75, Alin Puiu) – Soare, Telescu, Gălan, Ştefan (min. 60, Şofronea), Briciu, Stancu, Centea, Nanu, Răzvan Rus (min. 55, Oancia), Silaghi (min. 65, Bîrză).

Antrenor principal: Sorin Bălu.

Pe bancă: Scrob, Filimon, Pecarov.

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Călin Cimponeriu şi Bogdan Gheorgheoiu. Observator de arbitri Cornel Făniţă şi delegat de joc Ionel Poclid (*foto: Cosmin Poenar).

 

The post Briciu taie de 3 ori: AS Seceani – ACS Dumbrăviţa 0-6 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*