Bucharest Warriors si Cluj Crusaders, din nou adversari in RO BOWL!

Sambata vor avea loc la Buftea, pe Stadionul Constantin Balalau, finalele Campionatului National de Fotbal American editia 2017.

De la ora 11:00 va avea loc finala mica: Mures-Monsters @ Timisoara 89ers. Castigatoarea acestui meci va obtine locul al III-lea in CNFA editia 2017.

De la ora 17:00 se va juca RoBowl VIII intre finalistele acestui an: Cluj Crusaders @ Bucharest Warriors.

Cluj Crusaders are il palmares doua titluri castigate (2012 si 2013), iar in acest sezon regular al CNFA a terminat pe primul loc. Pentru a se califica in finala a invins pe Timisoara 89ers.

Bucharest Warriors are si ea doua titluri in palmares (2010 si 2011), iar in acest sezon regular al CNFA 2017 a terminat pe locul al 3-lea. In semifinala a castigat meciul impotriva rivalilor de la Bucharest Rebels, campioana en-titre, si a ajuns in RoBowl VIII dupa 5 ani de pauza.

Announcer-ul stadionului va fi Cosmin Petrescu, cel care comenteaza printe altele si meciurile din NFL la Dolce Sport.

RO Bowl VIII va fi a doua confruntare dintre cele doua echipe in acest sezon. In sezonul regulat, Crusaders a invins pe teren propriu cu 32-18.

Va invitam astfel la un eveniment prin care sarbatorim fotbalul american in Romania! Un eveniment care nu trebuie ratat de niciun pasionat de fotbal american si de sport, in general.

 

 

The post Bucharest Warriors si Cluj Crusaders, din nou adversari in RO BOWL! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*