Bucuria copiilor! Mai multe grădinițe din Lugoj rămân deschise și în vacanță

Unitățile de învățământ preșcolar din localitățile cu rata de infectare sub 6 la mie pot rămâne deschise pentru activități educaționale și în timpul vacanței de primăvară, dacă au avizul Direcției de Sănătate Publică, prevede noua formă a Ordinului de ministru privind structura anului școlar. De asemenea, în aceeași perioadă, școlile din localitățile respective pot organiza ore de recuperare.

Având în vedere că la Lugoj incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează în ultima perioadă la valori cuprinse între 3,5 și 4 la mia de locuitori, la solicitarea părinților, mai multe unități de învățământ preșcolar din municipiu vor putea fi frecventate în continuare de către copii.

Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5, unități care rămân deschise în intervalul 2 – 23 aprilie. De asemenea, la Grădinița ”Copiii Harului” micuții vor putea merge până la data de 16 aprilie.

Toate unitățile de învățământ care rămân deschise au obligația de a respecta cu strictețe măsurile de igienă, curățenie și dezinfecție, precum și toate regulile de protecție individuală stabilite prin Ordinul comul 3235/93 din 4.02.2021, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Articolul Bucuria copiilor! Mai multe grădinițe din Lugoj rămân deschise și în vacanță apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*