Budescu a ramas la Astra pentru Sumudica: „Asta a fost una dintre conditiile mele”

Constantin Budescu a marturisit ca un factor decisiv in alegerea lui de a-si prelungi contractul cu Astra a fost continuitatea lui Marius Sumudica in functia de antrenor al giurgiuvenilor.

„Am crezut tot timpul in calificare. De asta am si ales sa semnez un nou contract cu Astra si ma felicit ca am facut acest lucru. E o atmosfera extraordinara, datorita lui sumi. stie cum sa ne vorbeasca, stie ce program sa faca si asta se vede pe teren. Formam o familie si ne intelegem foarte bine.

Am fost dorit foarte mult de Gigi Becali, nu am vorbit cu nimeni altcineva. Si am preferat sa raman la Astra. I-am explicat de ce si ma bucur ca a inteles si ca totul a fost ok.

Banii erau cu siguranta mai multi la Steaua, chiar de doua sau trei ori, dar am preferat sa merg la Astra. Riscam putin daca mergeam acolo. Nu sunt genul care fuge de antrenamente, chiar m-am pregatit foarte bine in cantonament si nu am avut probleme.

Prima mea optiune era sa raman la Astra. Era acea incertitudine cu Sumi. Nu stiam daca o sa plece sau nu. Asta a fost una dintre conditiile mele: daca Sumi ramane la Astra, cu siguranta raman si eu. E bine ca am ramas amandoi, ca ne-am calificat in play-off si speram sa mergem din nou in Europa”, a declarat fotbalistul, potrivit Digi Sport.

Jucatorul Astrei a recunoscut ca urmeaza un play-off greu dar, desi este dificil sa castige din nou campionatul, Budescu considera ca orice este posibil: „O sa fie un play-off disputat. Va fi foarte greu sa castigam din nou campionatul. Dar totul este posibil. Obiectivul este sa mergem din nou in Europa. Daca vom fi acolo sus, nu o sa ne dam la o parte.”

Budescu doreste sa isi faca meseria cat mai bine la echipa de club, pentru a fi remarcat si de selectionerul nationalei, in vederea partidei de pe 26 martie, impotriva Danemarcei: „Mereu m-am gandit la nationala, dar nu depinde doar de mine. Nu am vorbit cu nimeni de acolo. Eu incerc sa joc cat mai bine la echipa de club si daca va fi nevoie de mine, cum a fost si in trecut, o sa merg cu cea mai mare placere.”

The post Budescu a ramas la Astra pentru Sumudica: „Asta a fost una dintre conditiile mele” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*