Bugar și-a lăudat elevele după eșecul la limită din „fieful” Clujului: „Sunt mândru de ele, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc mai mult”

AC Piroș Security a fost la 15 minute de cel mai important rezultat din existența de 4 ani a clubului. Fotbalistele Aradului au fost egalele formației ce a dominat ultimul deceniu al întrecerii interne trei sferturi din meciul disputat în această dimineață, pe arena „Clujana” de pe Someș și doar o inexactitate la o fază fixă le-au condamnat la înfrângere.

Dacă mai spunem că în toamna anului trecut Olimpia se impunea cu 6-3 chiar la Arad, este evident progresul „leoaicelor”. Și asta în condițiile în care „stranierele” Maha Shehata și Nazlican Parlak au absentat astăzi, iar între buturi a intrat Denisa Marcea, fundaș de meserie. „Când ești atât de aproape de un rezultat pozitiv contra unei echipe de tradiție, ce a dominat autoritar fotbalul românesc în ultimii ani, ai anumite regrete, însă, nu am ce să le reproșez prea multe fetelor. Chiar sunt mândru de ele prin felul cum au luptat, au alergat și au respectat planul tactic făcut înainte de meci, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc și mai mult, fiindcă și pot mult mai mult. Cel puțin din punct de vedere defensiv am jucat foarte bine, cu mici excepții inerente. Până la urmă eram la primul meci în noua formulă, era normal să mai apară și câteva inexactități, dar, per total, am avut o prestație solidă pe faza defensivă. Problemele  au intervenit la construcție, am ajuns foarte rar în careul advers, iar aici mai avem, evident, de lucrat. Sigur, a contat și experiența și valoarea jucătoarelor de pe linia de fund a Clujului, însă e clar că puteam face mai mult și noi. Ne-a lipsit și jucătoarea din Azerbaidjan, mai căutăm pe piață un atacant, dar și două junioare, sunt convins că vom arăta mult mai bine. Va veni și Maha, deși azi nu s-a simțit deloc că am improvizat cu o jucătoare de câmp în poartă, Denisa chiar a fost o supriză plăcută pe un post pe care nu a mai jucat”, ne-a declarat Florin Bugar.

Antrenorul „leoaicelor” nu concepe ca echipa sa să rateze prezența în primele 16 formații după sezonul regular. „Mai avem zece partide să facem un punctaj de play-off și eu cred că-l vom face fără doar și poate. Apoi, la primăvară, ne vom bate până la ultima suflare pentru un loc cât mai bun în clasament. Ar fi frumos dacă am fi jucat pe noul stadion al Aradului, dar tarifele sunt de-a dreptul nesimțite. Sigur că o arenă trebuie să și producă bani pentru a se întreține, dar 9000 de euro pentru închirirea sa e de neconceput. Până la urmă stadionul a fost constriut din banii arădenilor, iar echipa noastră, ca și UTA, reprezintă orașul în prima ligă”, a adăugat Bugar,  care e și selecționer al echipei de tineret a României.

Așadar, Piroș Security – Carmen, din cadrul etapei a doua a Ligii 1, se va juca sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 11, pe arena din Sânicolau Mic.

0
0

Articolul Bugar și-a lăudat elevele după eșecul la limită din „fieful” Clujului: „Sunt mândru de ele, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc mai mult” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*