Buhăcianu, „cartea câștigătoare” a lui Balint: „A ieșit exact așa cum am gândit și am planificat…” Ce a spus antrenorul UTA-ei și despre laudele lui Petrescu?

Unul dintre fotbaliștii despre Laszlo Balint spunea că s-a pregătit bine în ultimele săptămâni e Vali Buhăcianu. Golgheterul UTA-ei în Liga 2-a chiar a concurat pentru un tricou de titular până în ultimul moment, dar, intrat pe gazon la pauză, a fost decisiv la faza ce a decis destinația punctelor…direcția Arad.

Fotbalistul de 27 de ani a evoluat în banda stânga și din acea zonă a creat pentru Hora faza de gol din minutul 75. „Cu Vali Buhăcianu am avut multe discuții în ultima vreme și știam că, introdus pe parcursul meciului, poate să reprezinte plusul de care avem nevoie în ceea ce privește accelerarea contraatacurilor și acțiunilor, în general. L-am băgat mijlocaș stânga pentru că știam că putem să surprindem acolo, pe anumite zone eliberate pe momentul de atac pozițional al celor de la CFR și și-a făcut datoria pe deplin. A ieșit exact așa cum am gândit și am planificat. Îl felicit pe Vali, îl felicit pe Horică, dar meritul este al întregii echipe, pentru că absolut toți jucătorii au depus efort, au fost disciplinați. Chiar merită toate aprecierile”, a spus la finalul partidei Laszlo Balint, inspirat în alegerea făcută.

Înainte de meciul din această seară, antrenorul UTA-ei a fost lăudat fostul său profesor de la Urziceni, Dan Petrescu. La final, „Bursucul” i-a felicitat pe arădeni pentru rezultat. „Îi mulțumesc și pe această cale, i-am mulțumit și personal lui <<Mister>>. Pentru mine e flatant să fiu apreciat de un om de fotbal de anvergura lui Dan Petrescu, iar asta reprezintă și un stimul suplimentar și  o responsabilitate în plus . Înseamnă că oamenii importanți din fotbal apreciază munca mea și au așteptări de la mine”, a mai afirmat Balint.

0
0

Articolul Buhăcianu, „cartea câștigătoare” a lui Balint: „A ieșit exact așa cum am gândit și am planificat…” Ce a spus antrenorul UTA-ei și despre laudele lui Petrescu? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*