Buhăcianu și-a trecut în cont două ratări cu Sepsi: „Contează și lipsa de experiență, dar trebuie să fim mai dezinvolți”

UTA a pierdut cu 0-3 la Sfântu Gheorghe în urma unei evoluții sub așteptări, iar seria de înfrângeri ajunge la 3, după cele cu FCSB și Craiova.

Marcator în eșecul cu oltenii, Valentin Buhăcianu a avut două șanse importante contra lui Sepsi, dar nu a reușit să înscrie. „Nu am făcut un meci foarte bun în această seară, dar trebuie să mergem mai departe, să ne gândim la următorul meci, cel de acasă cu Astra, pe care trebuie să îl câștigăm. La ocazia din finalul primei reprize, era mingea cumva sub mine și am vrut să dau deasupra portarului, din păcate nu am reușit”, a spus atacantul utist, utilizat din nou în bandă de Laszlo Balint. Fotbalistul născut la Vatra Dornei a mai avut o șansă de a marca tot după o minge primită în stînga, dar șutul a fost în plasa laterală a porții lui Niczuly.

Buhăcianu ca și alți jucători ai UTA-ei sunt debutanți în acest sezon de Liga 1. „Probabil lipsa de experiență se simte într-o oarecare măsură, dar trebuie să facem cumva să fim mai dezinvolți în joc și să avem mai multe reușite pe parcursul meciurilor. Pentru o nou-promovată stăm bine deocamdată în clasament, dar ne dorim mai mult. Ne dorim să creștem de la joc la joc și, din păcate, am avut aceste trei etape în care nu am reușit să luăm puncte. Sper să le luăm în meciul cu Astra, jucăm acasă și ne dorim să avem o vacanță plăcută înainte de retur” a declarat fotbalistul arădenilor la microfonul DigiSport  la finalul meciului pierdut în cadrul etapei a 14-a de echipa sa.

UTA încheie turul pe „Francisc Neuman” luni seară contra Astrei, după care Liga 1 se oprește pentru trei săptămâni, prima etapă din retur fiind programată în jurul datei de 13 ianuarie, când la Arad va sosi Viitorul Constanța.

0
0

Articolul Buhăcianu și-a trecut în cont două ratări cu Sepsi: „Contează și lipsa de experiență, dar trebuie să fim mai dezinvolți” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*