Buhăcianu și Tescan – loviți de COVID, probleme pe benzi pentru UTA în primel meciuri ale anului 2021

Noul an a venit cu probleme legate de infectările cu coronavirus pentru mai toate echipele de pe „bătrânul continent”, iar UTA nu face excepție. În ciuda măsurilor luate de stafful tehnic și cel medical cu ocazia primelor antrenamente, desfășurate pe grupe de jucători, fără a se folosi spațiile închise pentru echipare, arădenii s-au trezit cu doi fotbaliști loviți de virusul de origine asiatică.

Vorbim despre Vali Buhăcianu și Dragoș Tescan, care, conform protocolului, vor sta în izolare timp de 14 zile și astfel vor rata primele partide din 2021. Vorbim despre amicalul de vineri, de la Szeged, cu divizionara secundă maghiară și disputa cu Viitorul Constanța, de pe 15 ianuarie, din cadrul primei runde a returului Ligii 1 la fotbal.

Având în vedere că Laszlo Balint i-a folosit pe cei doi fotbaliști îndeosebi în benzile liniei mediane se poate spune că „Bătrâna Doamnă” are probleme de efectiv în acea zonă a terenului. Asta dacă nu vor mai apărea întăriri acolo în perioada de mercatto.

0
0

Articolul Buhăcianu și Tescan – loviți de COVID, probleme pe benzi pentru UTA în primel meciuri ale anului 2021 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*