”Bulgarii” ratează un penalty la 0-0 și rămân în 10 din repriza I, Grigore nu iartă: Unirea – Pobeda 3-1 (1-0). Căprărescu: ”Am speculat greșeli” Vasilcin: ”Au fost momente psihologice”

 

Duelul vestului a opus în ultima etapă a turului ligii a IV-a vecine de clasament iar gazdele și-au valorificat avantajul terenului propriu, trupa lui Nicolae Căprărescu desprinzându-se chiar la două goluri diferenţă în finalul meciului din runda a XVII-a în Divizia D Timiş: CS Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeştii Vechi 3-1 (1-0).

La începutul partidei de la ora 14 s-a păstrat un moment de reculegere în memoria celui care a plecat prea devreme dintre noi, directorul sportiv al clubului AS Seceani, Dan Drăgan, trecut în neființă la numai 55 de ani.

Odată început meciul inaugural al rundei finale în sezonul de toamnă din ”D” Timiș, oaspeţii au și ratat o lovitură de la 11 metri, acordată pentru faultul comis de Blaga, în minutul 3. Cosmin Bogdan a şutat însă slab pe jos iar portarul Timiş a prins mingea. Tot 0-0…

Vizitatorii au atacat mai des poarta localnicilor dar au și ratat din situaţii favorabile, chiar şi cu poarta goală, ceea ce i-a costat, căci cei care au înscris au fost amfitrionii de la Unirea, prin puncherul lor, Valentin Grigore, în minutul 31, plecat fiind pe contraatac, fază la care jucătorii oaspete au protestat vehement, solicitând henț pentru preluarea mingii cu mâna. Dar golul a fost validat: 1-0.

După această fază, Matei a primit cartonașul roşu pentru injurii aduse arbitrului Manea.

În mitanul secund, chiar şi cu un om mai puțin în joc, „bulgarii”au reuşit aceeași prestație bună, precum în prima repriză, dar au nimerit de două ori transversala, prin Kalapiş (min. 68) şi Bogdan (min. 88). Pobeda a reuşit totuși să egaleze în minutul 73, în urma unei lovituri de pedeapsă acordată de arbitrul Manea pentru un fault comis de portarul Timiş, care s-a ales şi cu un cartonaş galben. Lovitura a fost transformată de Pleşcan: 1-1.

Valentin Grigore: ”dublă”

Finalul meciului a curs în favoarea gazdelor, care au reuşit prin noul intrat în teren Manoliu să treacă în avantaj, iar în minutele de prelungiri, cel de-al doilea, să înscrie din nou prin golgheterul echipei, Valentin Grigore, care a ajuns la ”cota” 16, egalându-l astfel în frunte pe Deian Pecarov, de la ACS Dumbrăviţa. De menţionat că şi Rafael Mirciov a fost eliminat în minutul 90, pentru acumularea de cartonaşe galbene.

+

Nicolae Căprărescu (antrenor CS Unirea): ”Am început jocul foarte moale, chiar am fost sancţionaţi cu o lovitură de pedeapsă pentru un fault. Noi nu ştim să jucăm cu echipele de frunte, Şag, Dumbrăviţa. Am jucat slab şi am pierdut ambele meciuri acasă. Şi astăzi am jucat slab, chiar dacă am avut un om în plus. Ei au ratat şi cu poarta goală dar noi le-am speculat greşelile şi am reuşit să marcăm pe contraatac, cu toate că am fost dominaţi fizic, mai ales în duelurile unu la unu. Schimbarea efectuată în minutul 65, când a intrat Manoliu, s-a dovedit a fi un lucru bun, pentru că am reuşit să marcăm de două ori. Doresc să-i felicit pe jucătorii mei pentru această victorie dar şi pe adversarii noştri, care şi-au vândut scump pielea. În final, sunt mulţumit de rezultat!”

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător Pobeda Dudeştii Vechi): ”Felicit echipa, pentru că a jucat foarte bine! Nu am ce să le reproşez băieților dar neşansa ne-a privat de un succes pe care îl meritam. Echipa Unirea a jucat modest însă momentele psihologice au contat, a fost acel 11 metri pe care l-am ratat în primele minute şi eliminarea gratuită a lui Matei, după golul marcat de ei. Golul doi a fost marcat din ofsaid, nesemnalizat de Patricia, care este o fată foarte frumoasă dar nu are ce căuta în fotbal. Chiar dacă am primit două lovituri de la 11 metri, mai trebuia să primim două, mai clare decât primele. Ce pretenţii aveam să câştigăm când la începutul meciului preşedintele clubului s-a îmbrăţişat cu arbitrul Manea!?! Precis domnul Manea este cazat la hotelul Timişoara până duminică, întrucât arbitrează echipa a doua a Unirii, în deplasare la Comloşu Mare. Felicit gazdele că şi-au atins scopul, încă o dată, felicitări, dar vă rog să scrieţi ce am spus!”

*

Unirea: Timiş – Blaga (min. 46, Costea), Uzun, Dima, Galea, Crişan (min. 80, Stoianov), Florescu, Bizău (min. 75, Telecican), Cărpinişan, Bataneaţ (min. 65, Manoliu), Grigore.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Pe bancă: Marius Sitaru, Bogdan Pînzaru.

Pobeda: Stoianov – Roncov, Matei, Mirciov, Berceanu, Ciocan (min. 70 Rusu), Demian, Vasilcin, Bogdan, Pleşcan, Kalapiş.

Antrenor-jucător: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Sîrbu, Boboiciov, Horoba şi Ciocani.

Arbitri: Alexandru Manea – Gabriel Drăguţ şi Patricia Samsudean. Observatori: Zaharie Ciev şi Romeo Malac.

The post ”Bulgarii” ratează un penalty la 0-0 și rămân în 10 din repriza I, Grigore nu iartă: Unirea – Pobeda 3-1 (1-0). Căprărescu: ”Am speculat greșeli” Vasilcin: ”Au fost momente psihologice” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*