Buni matematicieni! 18 elevi de la Odeanu, calificați la etapa județeană a Concursului Național ”Gazeta Matematică”

Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” va fi reprezentată de 18 elevi la etapa județeană a Concursului Național ”Gazeta matematică”. Etapa locală a competiției s-a desfășurat online la sfârșitul lunii februarie.
Școlarii care au obținut cele mai mari punctaje sunt Adriana Damian și Yasmina Sallai, din clasa a V-a C, Raisa Trăsnea, Bogdan Ibinceanu și Iris Pozsar, din clasa a VI-a C, Alexandra Milu Iurac, Iulian Ibinceanu, Rareș Socaci din clasa a VII-a C, Dragoș Știucă și Nadia Udrea din clasa a VIII-a C, cu toții coordonați de prof. Brigitte Ibinceanu.

Sub coordonarea prof. Delia Pană s-au calificat la etapa județeană elevii Sabrina Stoica, Darius Ban și Ryana Puica din clasa a V-a B, Cristina Căpitanu și Denis Mangu din clasa a VII-a B, iar dintre elevii coordonați de prof. Ștefan Budai s-au calificat Izabela Anca și Valentin Socaci, din clasa a VII-a A și Gabriel Banu, din clasa a VIII-B.

Articolul Buni matematicieni! 18 elevi de la Odeanu, calificați la etapa județeană a Concursului Național ”Gazeta Matematică” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*