Burgeri din fasole

Ingrediente (4 porții) Pentru burgeri: 850 g fasole albă fiartă 1 morcov 5 linguri ulei de măsline extra virgin 2 lingurițe pastă de roșii 55 g brânză maturată, rasă 55 g firimituri proaspete de pâine albă 4 chifle de burger 1 ceapă 2 linguri pătrunjel tocat piper sare Pentru salată: 340 g roșii cherry galbene sau roșii 1 linguriță suc de lămâie 1 lingură ulei de măsline extra virgin 1 lingură busuioc verde Util Acești hrănitori burgeri vegetarieni sunt atât de gustoși că vor plăcea oricui. După ce sunt fripți, își păstrează forma, dar rămân moi și suculenți. O salată de roșii cherry cu busuioc este garnitura perfectă. Preparare Se încing 3 linguri de ulei într-o tigaie neaderentă, se adaugă ceapa și se călește 5 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie. Se adaugă morcovul ras și se sotează 2 minute, amestecând. Se ia tigaia de pe foc și se încorporează pasta de roșii. Se încălzește grillul cutorului la mediu. Se pune fasolea într-un castron și se sfărâmă până se obține un piure nu foarte omogen. Se adaugă legumele gătite, firimiturile, brânza, pătrunjelul, sarea și piperul. Folosind mâinile, se amestecă toate ingredientele, apoi se împart în 4 părți egale. Se modelează [...]
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*