Burlacu demarează proiectul baschetbalistic „Court Performers”

Bogdan Chitic

O academie de baschet este pe punctul de a-și face apariția în județul Prahova, la inițiativa fostului multiplu campion și căpitan al primei reprezentative, Cătălin Burlacu, actualmente antrenor-jucător la CSM Ploiești, în Liga 1. „Court Performers” este numele noului proiect baschetbalistic demarat de Burlacu, pentru care prima provocare o reprezintă chiar deschiderea oficială, pe data de 17 martie, la Sala Sporturilor din Păulești.burlacu b
Partenerii campionului ploieștean în înfăpturirea primilor pași ai academiei de baschet sunt Primăria Comunei Păulești și lanțul de magazine Decathlon, care vor juca un rol important în primă fază, prin punerea la dispoziție a tuturor utilităților și serviciilor, având în vedere că micuții baschetbaliști se vor pregăti gratuit în cadrul „Court Performers”. Proiectul se adresează, pentru început, copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, pentru definitivarea unei grupe ce va fi pregătită de Cătălin Burlacu.
În paralel cu noua sa activitate, baschetbalistul va continua și la CSM Ploiești, unde, pe lângă echipa de Liga 1 pe care încearcă s-o dirijeze, în acest sezon, către participarea la turneul de promovare, Burlacu supervizează și bunul mers al grupei de inițiere alcătuite în urmă cu aproape o lună, alături de Ionuț Ivan și Vlad Dogaru. Evenimentul care va marca deschiderea academiei de baschet de la Păulești va avea loc sâmbătă, 17 martie, la o oră ce va fi anunțată, oficial, în zilele următoare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*