Burleanu ne lasa cu gura cascata: „Eu voi candida, eu voi castiga alegerile FRF!”

UPDATE / „In 2005, in 2010, apoi in 2014, alegerile de la FRF au fost, de fiecare data, anuntate cu 30 de zile inainte. Sunt primele alegeri din istoria FRF care se anunta cu mai bine de 90 de zile inainte. Eu voi candida, dar nu numai ca voi candida, voi si castiga aceste alegeri.

In mod cert, ii cunosc foarte bine pe toti membrii FRF mai bine decat orice alt candidat si, mai mult de atat, nu imi e teama de niciun candidat si nu ma voi retrage din aceasta campanie” , a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu.


stirea initiala ….

Seful FRF va sustine o conferinta de presa, astazi, de la ora 16:30. Razvan Burleanu nu a avut nicio reactie oficiala dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat ca Gica Popescu va fi consilierul sau pentru organizarea Euro 2020 in Romania.


Apele sunt involburate la Casa Fotbalului. Cooptarea lui Gica Popescu echipa sefului Guvernului este perceputa in mediile fotbalistice ca un mesaj de schimbare la nivelul conducerii FRF, cu cateva luni inaintea alegerilor pentru presedintia Federatiei.

Gica Popescu este la cutite cu Razvan Burleanu, dupa episodul din 2014. Fostul mare international considera ca Burleanu l-a impins la inchisoare cu o zi inaintea alegerilor de la FRF din martie 2014.

Baiatul meu a fost bagat in inchisoare din ordin politic, iar principalul vinovat pentru acest lucru este noul presedinte al FRF. Razvan Burleanu este cel care mi-a bagat baiatul in puscarie!”, a fost strigatul de disperare al tatalui lui Gica Popescu, care s-a stins din viata in timp ce fostul fotbalist isi ispasea pedeapsa de 3 ani, o luna si 10 zile primita in Dosarul Transferurilor.

The post Burleanu ne lasa cu gura cascata: „Eu voi candida, eu voi castiga alegerile FRF!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*