Burleanu susține că Federația vrea să se asigure că Petrolul va termina sezonul pe teren: „Am deschis o anchetă astfel încât să urmărim firul acestei infectări”

Președintele FRF a făcut primele comentarii după ce în lotul Petrolului au fost depistate 5 cazuri de coronavirus, dar și un angajat al clubului e infectat.

Răzvan Burleanu spune ca Federația își dorește cu orice preț ca Petrolul să termine campionatul pe teren, iar în acest sens a demarat și ea o anchetă proprie în acest caz. „Meciul a fost amânat, acum ne concentrăm pe discuții cu reprezentanții DSP Prahova și cu cei ai clubului ca să stabilim ce pași urmează. Informațiile certe pe care le avem sunt că există 6 persoane testate pozitiv. Testările au fost reluate, rezultatele vor fi confirmate mâine dimineață. Toate persoanele sunt asimptomatice, au și posibilitatea de izolare la domiciliu. E un context total nefavorabil în Prahova în aceste zile, numărul cazurilor s-a situat peste media zilelor precedente. Au fost făcute testări la toate celelalte echipe, de la unele am primit rezultatele, de la celelalte asteptăm în cursul zilei de mâine. Nu e nevoie, în momentul de față, de prelungirea sezonului. Echipa vizată e izolată, peste 5 zile urmează o nouă testare a tuturor persoanelor. Dacă persoanele negative vor avea rezultat negativ, echipa își poate relua competiția. Nu avem etape intermediare în playoff-ul ligii a 2-a. Meciul care se amână, cel cu UTA, urmează să se dispute la mijlocul săptămânii care începe pe 13 august”, a punctat șeful de la Casa Fotbalului pentru Digisport.

Acesta mai susține că nu se pune încă problema prelungirii play-offului ligii secunde, ce demarează în acest weekend și se încheie la 1 august. „Nu suntem în situația de a prelungi sezonul actual. Azi au fost reluate testările doar pentru cazurile pozitive. Indiferent ce se întâmplă mâine dimineață, meciul de sâmbătă rămâne amânat. Am deschis o anchetă astfel încât să urmărim firul acestei infectări, suntem în contact permanent cu părțile implicate astfel încât să ne asigurăm că Petrolul va încheia sezonul pe teren. Vrem să depistăm toți contacții celor 6 persoane pozitive”, a adăugat Burleanu la TV.

Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș, iar singurul meci ce se mai joacă în această primă etapă e programat marți, de la ora 20:00, între CS Mioveni – Rapid.

0
0

Articolul Burleanu susține că Federația vrea să se asigure că Petrolul va termina sezonul pe teren: „Am deschis o anchetă astfel încât să urmărim firul acestei infectări” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*