C4: Sebiș – Ghiroda 2-0 (1-0). Paul Codrea: ”Poiană a fost cel mai bun de pe teren iar rezultatul e mincinos. Golurile, suspecte de ofsaid”

În campionatul trecut, CS Național Sebiș risipea primele puncte în seria vestică abia în această rundă a șasea, și tocmai acasă, 0-1 din postura de lider cu cei din Alba Iulia, astăzi de la ora 17 izbutind în schimb, de pe o poziție ceva mai modestă în ierarhie, să învingă pentru a doua oară la rând în propriul fief și tot la zero, precum și tot în dauna unei nou-promovate, în acest caz ACS Ghiroda, care și-a vândut însă scump pielea.

Doar o victorie a arădenilor ar fi anihilat handicapul ierarhic de puncte față de timișenii pregătiți de Paul Codrea iar CS Național a administrat nou-promovatei prima înfrângere după 4 etape, însă cei din Ghiroda au contestat legitimitatea reușitelor formației din Sebiș, triumfătoare prin goluri înscrise după mijlocul fiecărei reprize: 2-0 (1-0).

Nou-promovata din Ghiroda a abordat deplasarea la Sebiș de pe podiumul Seriei a IV-a și din postura celei mai eficace formații din întrecere, de fapt cu nu mai puțin de 6 goluri în plus marcate față de a doua cea mai prolifică grupare din concurs, campioana Diviziei D Timiș înscriind până acum, pe rând, câte 4, două, din nou două, chiar 5 goluri respectiv iarăși patru în rundele 1-5, însă bănățenii au încheiat astăzi în premieră fără a scutura plasa adversă în C4.

Gazdele au deschis scorul în minutul 33 după ce portarul Contra a respins balonul la şutul expediat de Ionică de la 16 metri, Săulescu reluând din 10 metri cu latul, dintr-o suspectă poziție de ofsaid: 1-0. Avea să fie 2-0 după o fază contestată de oaspeţi tot pe motiv de ofsaid, Marco Enciu stabilind scorul final în minutul 70.

Arădenii cu golurile, Baranyi şi Pătraşcu cu ratările din situaţii favorabile, portarul Poiană opunându-se la goluri gata făcute.

Învingătoare în deplasarea precedentă tocmai în județul Arad, cu 5-2 la Cermei, ACS Ghiroda este la a doua înfrângere afară respectiv în acest campăionat, după ce pierdea la limită în minutul 90, 3-2 la Centrul Național de Pregătire, în runda secundă.

Într-adevăr, CS Național înregistra abia prima sincopă în etapa a șasea a sezonului precedent, 0-1 cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, după care mai pierdea și pe CFR pe 14 octombrie, în runda a 7-a, 2-1 pentru CS Nuova Mama Mia, antrenată pe-atunci de Cosmin Stan, în prealabil arădenii mergând șnur, 3-0 la Ripensia, 1-0 cu CSM Școlar, 2-1 la UTA BD II, 6-3 cu CNS Cetate Deva și 2-1 la CS Gloria Lunca Teuz Cermei. De astă dată acasă au pierdut deja în etapa a II-a, 0-1 cu liderul ACS Șirineasa, în deplasări alternând remizele cu victoriile dar și eșecurile, 4-1 pentru CS U Craiova SA 2, săptămâna trecută.

Naţional Sebiş – ACS Ghiroda 2-0 (1-0)

Paul Codrea (antrenor principal ACS Ghiroda): ”Pot spune sincer că cel mai bun de pe teren a fost portarul Poiană, transferat de la Steaua, iar rezultatul este unul mincinos. Nu sunt sigur de primul gol, dacă a fost ofsaid, dar jucătorii mi-au spus că a fost, însă la golul doi au văzut toţi cei care au fost la meci… Eu nu contest arbitrajul dar golurile au fost suspecte de ofsaid, nu am ce să mai comentez”.

CS Național Sebiş: Poiană – Postoarcă, Pintea, Dumitrache, Siminic, Ruță, Săulescu, Petculescu, Dică, Claudiu Vereş, Ionică.

Antrenor: Alin Chiţa.

Au mai jucat: Enciu, Szilard Vereş şi Pîslaru.

ACS Ghiroda: Contra – Mancaş, Constantin Popa, Gavriluţă, Popescu, Centea, Naidin, Hotca, Dincă, Pătraşcu, Baranyi.

Antrenor: Paul Codrea.

Au mai jucat: Firuţ, Saizu, Pop şi Totic.

Pe bancă: Barbu, Mureşan şi Niţă.

Arbitri: Sorin Vădana – Alin Mureşan şi Elena Mazilu (toţi trei din Cluj). Observatori: Dan Mihalcea (Bocşa) şi Petru Boroş (Oradea).

Rezultatele zilei în C4 și programul etapelor a 6-a și a 7-a, pe coloana clasamentelor.

 

 

The post C4: Sebiș – Ghiroda 2-0 (1-0). Paul Codrea: ”Poiană a fost cel mai bun de pe teren iar rezultatul e mincinos. Golurile, suspecte de ofsaid” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*