Cadetele de la CSȘ Lugoj luptă pentru un loc în finala națională la volei

Echipa de volei cadete, cea de-a doua formație a Clubului Sportiv Școlar Lugoj calificată în faza a doua a competiției, va juca la sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara, într-unul din cele șase turnee semifinale.
Competiția este programată în zilele de 14, 15 și 16 mai și va fi găzduită de sala de sport din cartierul Circumvalațiunii.

Gruparea lugojeană se va duela la fileu cu CSȘ Bega Timișoara, principala adversară la locul pentru finală, apoi urmează LPS Cetate Deva și CSȘ Caransebeș. Confruntarea se anunță a fi extrem de disputată, doar primul loc din fiecare serie va promova în finală.

“Clar, ne vom bate pentru locul din finală. Va fi un turneu dificil, doar o singură echipă din cele patru va merge în ultimul act al competiției. Echipa cu care ne vom bate la promovare este echipa gazdă, iar rezultatul final va depinde doar de forțele noastre și de ceea ce vom reuși să facem pe teren”, a precizat profesoara Ionela Canea din cadrul secției de volei de la CSȘ Lugoj.

Formația lugojeană s-a calificat în semifinală de pe locul doi, din echipa care a contribuit la acest rezultat au făcut parte Mădălina Ioniță, Iasmina Molie, Ana-Maria Motoș, Sandra Nistor-Popovici, Raluca Bucur, Cassandra Gogu, Denisa Ciuhureanu, Danisa Haivas, Jaqueline Dohor, Iris Mărgineanțu, Maya Dragoș, Sofia Schirtea și Cristina Popescu.

Cealaltă echipă a CSȘ Lugoj calificată în semifinală, de la grupa de juniori, a pierdut calificarea în finală, pe teren propriu.

Articolul Cadetele de la CSȘ Lugoj luptă pentru un loc în finala națională la volei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*