Cadouri de la Moș Guvern! Primarul Lugojului, întrevederi la București pentru spital și Uzina de Apă Nr. 3

Zlele trecute, primarul Claudiu Buciu s-a aflat din nou la București, pentru o serie de discuții legate de finanțarea unor obiective de investiții.
Edilul șef al Lugojului a avut întrevederi la Ministerul Sănătății, Compania Națională de Investiții, la Ministerul Dezvoltării și la cel al Fondurilor Europene.
Întrevederile au fost cu directori ai departamentelor tehnice din ministerele și instituțiile amin­tite, iar la Ministerul Sănătății, cu un secretar de stat.

Varianta unui spital modular, la Lugoj

”Deplasarea a avut în vedere, în primul rând, spitalul. Studiul de prefezabilitate este finalizat, pregătim acum studiul de feza­bilitate. O să aplicăm și pentru un spital modular, deja putem contura cum va arăta și această variantă. Oricum, e necesară o schimbare, în condițiile în care nu avem aviz PSI pentru corpul central, ceea ce implică investiții destul de mari. La spital, va trebui să refacem și încălzirea, pentru că sunt pierderi semnificative și de aceea ei nici nu folosesc sistemul la capacitate”, ne-a declarat primarul munici­piului Lugoj.

Un milion de euro pentru Uzina 3

Un alt obiectiv a fost moderni­zarea Uzinei de apă nr. 3.

”Am depus la Compania Națională de Investiții proiectul de modernizare pentru Uzina de Apă nr. 3. Era în Primărie un proiect tehnic, pe care nu l-au depus. L-am dus la CNI, am fost acolo joi, 17 decembrie 2020, și cred că sunt șanse mari să se finanțeze, la un milion de euro”, mai spune Claudiu Buciu.

Articolul Cadouri de la Moș Guvern! Primarul Lugojului, întrevederi la București pentru spital și Uzina de Apă Nr. 3 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*