Cadouri! Echipamente de la Federația Română de Fotbal pentru fotbaliștii de la CSȘ Lugoj

Vizita conducerii Federației Române de Fotbal de la sfârșitul lunii ianuarie, la Lugoj, nu a fost degeaba.
Delegația care a vizitat municipiul nostru în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, însoțit de Mihai Stoichiță-director tehnic al FRF, Felix Grigore-director general competiții și Gabi Bodescu-secretar al FRF, s-a arătat interesată de sprijinirea tinerilor fotbaliști lugojeni de la grupele de copii și juniori aparținând Clubul Sportiv Școlar Lugoj. Promisiunile oficialilor fotbalului românesc, care au discutat și cu noua administrație lugojeană, nu s-au lăsat mult așteptate. Săptămâna trecută, CSȘ Lugoj a primit un lot de treninguri, marca Joma, destinate sportivilor care se pregătesc la grupele mari.

“Mulțumim pe această cale președintelui Răzvan Burleanu pentru atenția cu care tratează clubul nostru și pentru sprijinul acordat. În ultimii ani am primit în mai multe rânduri diverse materiale pentru desfășurarea antrenamentelor, mingi sau porți de fotbal. De data aceasta ne-au fost trimise 50 de treninguri și 50 de tricouri de prezentare, care vor fi date juniorilor mari de la cele două grupe de republicani A și B. Anul trecut am primit de la federație 24 de mingi, două porți de 5/2 și 5000 de euro pentru testări”, a explicat profesorul Simion Moatăr, directorul CSȘ Lugoj.

Clubul lugojean are legitimați 124 de fotbaliști începând cu generația 2008, juniori D și până la 2002, juniori A. În prezent toate grupele de sportivi se antrenează cu respectarea condițiilor sanitare din scenariul II.

Deocamdată, însă, activitatea fotbalistică este redusă doar la nivel de pregătire, reluarea campionatului rămâne în continuare fără nici un termen previzibil. În sezonul competițional 2020-2021, până acum au jucat doar echipele din grupa elite, la nivelul U 19 și U 17, unde sunt două serii cu 12 echipe, fiecare.

Din Timiș sunt înscrise LPS Banatul Timișoara, Ripensia și ASU Timișoara, echipe care evoluează la acest nivel, în baza clasificării FRF din 2020. Din 68 de echipe care au obținut clasificarea anul trecut, CSȘ Lugoj s-a clasat pe locul 45, fiind al doilea club școlar din țară, după Craiova și al șaptelea, dacă luăm în considerare și Liceele cu Program Sportiv.

Criteriile pentru clasificare în 2021 au fost modi­fi­cate.

Articolul Cadouri! Echipamente de la Federația Română de Fotbal pentru fotbaliștii de la CSȘ Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*