Camaraderie marca ISU Prahova. De ţinut minte!

F. T.

Probabil că numai ei ştiu prin ce-au trecut de-a lungul carierei. Probabil că, pentru salvatorii de la ISU Prahova, fiecare zi a însemnat un alt început.
Început de luptă contra-cronometru pentru a ajunge la locul unde arde. Pentru a sosi la accidente rutiere în care victimele se zbat între viaţă şi moarte.
Poate că mai sunt şi alte instituţii în care această meserie – de salvator – este sinonimă cu vocaţia. Sau cu riscul. Uneori, chiar cu sacrificiul.
Pe de altă parte, însă, cel mai des la pompierii prahoveni întâlnim postări pe Facebook, de genul:
„Un val de emoții nebănuite ne-au cuprins odată cu trecerea în rezervă a pompierului Pinţoiu Manuel, din cadrul Detaşamentului 1 Ploiești.
Au rămas în urmă foarte mulţi ani plini cu situații delicate, neprevăzute, dar și multe momente care i-au marcat şi definit ca oameni.
Amintirile alături de colegi îi vor rămâne în memorie pentru totdeauna iar sufletul său va vibra la amintirea emoțiilor trăite.
Îi mulțumim colegului nostru pentru tot devotamentul și camaraderia de care a dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, dar nu în ultimul rând îi dorim multă sănătate și să se bucure de pensie!”
Spirit de echipă, marca ISU Prahova. De ţinut minte!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*