Căminele culturale din Criciova, Jdioara și Crivina, reabilitate cu bani europeni

Administrația locală din comuna Criciova a reușit să finalizeze lucrările de reabilitare integrală a căminelor culturale din Jdioara și Criciova, partea locuită de etnicii ucraineni.
Investiţiile nu se opresc aici şi continuă pe partea de reabilitare a căminelor culturale din Jdioara, partea ucra­i­neană a Criciovei şi Criciova. Investițiile se ridică la valoarea de 850.000 de euro, bani fiind a­traşi de la Uniunea Europeană.

”Căminele din Jdioara şi Criciova ucraineană au fost reabilitate integral printr-un proiect comun, din fonduri europene. S-au făcut lucrări la partea de acoperişuri, interioare şi exterioare, sonorizări, bucătării, grupuri sanitare, dotare cu mobilier şi multe altele”, ne-a declarat Romica Elena Cătană, primarul comunei Criciova.

Și la Crivina, sat aparținător comunei Nădrag, căminul cultural a fost reabilitat. Lucrările au fost comple­xe și s-au ridicat la valoarea de 280.687 de euro.

Articolul Căminele culturale din Criciova, Jdioara și Crivina, reabilitate cu bani europeni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*