Campania de vaccinare ajunge la multinaționalele din Lugoj

Campania de vaccinare ajunge la multinaționalele din Lugoj. În zilele de miercuri, 28 aprilie și joi, 29 aprilie, sunt programați angajații societății Autoliv.”Pentru a ușura accesul personalului firmelor mari din Lugoj la procesul de vaccinare, vom merge cu echipe mobile, pe rând, la aceste societăți. Acestea pregătesc spații adecvate, pe care noi le verificăm din timp. Prima este societatea Autoliv și vor mai urma și altele”, ne-a declarat dr. Corina Damian, coordonatoarea Centrului de vaccinare de la Lugoj.

Altă noutate este că fluxul de vaccinare cu Astra Zeneca și-a mărit din nou capacitatea. De la 72 de persoane pe oră inițial, s-a trecut la 84 și în prezent capacitatea este de 92.

Cei care doresc să se imunizeze cu Astra Zeneca (Vaxzevria) se pot înscrie ca și până acum, fără programare, folosind doar buletinul.

Până la ora actuală, din data de 16 aprilie, 62 de lugojeni s-au vaccinat cu Astra Zeneca folosind doar buletinul.

Programul de înscriere este zilnic între orele 8 dimineața și 19. Așa cum am anunțat, centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” (str. Caransebeșului, lângă Lidl) va fi deschis și de Paști.

Dr. Corina Damian reamintește cu acest prilej lugojenilor care au făcut în alte orașe prima doză de vaccin (indiferent de producător), că rapelul se poate reprograma la Lugoj, evident, cu respectarea intervalului indicat la prima vaccinare.

Articolul Campania de vaccinare ajunge la multinaționalele din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*