Campania de vânzare a abonamentelor la UTA se reia de miercuri, se vor putea procura și bilete virtuale pentru meciul cu Voluntariul?

Trei zile au fost suficiente pentru mobilizarea suporterilor „Bătrânei Doamne” în debutul campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021 a Ligii I. Aproximativ 2000 de locuri de pe noua arenă „Francisc Neuman” își cunosc deja ocupanții, pentru o „rețetă” financiară importantă pentru UTA, care încă așteaptă sprijinul efectiv al Primăriei, dar și prima tranșă de bani din drepturile TV.

La un simplu calcul, gruparea arădeană a încasat în jur de 200 de mii de euro, din care, evident, trebuie să achite taxe către stat. Campania se oprește pentru două zile, dar ea va fi reluată de miercuri. Probabil, până atunci, clubul va oferi detalii și despre biletele virtuale care se vor pune în vânzare pentru meciul cu Voluntariul. Se știe, pe fondul pandemiei de coronavirus, accesul fanilor pe stadioane rămâne interzis, dar, după modelul din play-offul ligii secunde, probabil gruparea „roș-albă” va comercializa bilete virtuale. Mai rămâne de văzut dacă prețul e unitar, sau e cel fixat de club de săptămâna trecută, adică: 20 de lei (la peluză),  30 de lei (la tribuna a II-a), 40 de lei (la tribuna I) și 120 de lei la VIP.

Până una alta, clubul UTA ne oferă detalii doar despre continuarea campaniei de vânzare a abonamentelor:

”Vânzarea se desfășoară la stadionul ”Francisc Neuman” după următorul program:

Miercuri, 26 august, orele 14:00 – 19:00

Joi, 27 august, orele 14:00 – 19:00

Vineri, 28 august, orele 10:00 – 14:00

Prețuri abonamente

Peluză – 300 de lei

Tribuna II – 450 de lei

Tribuna I – 600 de lei

VIP – 2000 de lei

Copiii cu vârstă de până la 13 ani beneficiază de o reducere de 50% atât la abonamente cât și la bilete. Copiii cu vârstă de până la 3 ani au acces gratuit și vor sta în brațele însoțitorului.

Clubul oferă cadou, pentru fiecare abonat, un tricou ”Suporter”.

Abonamentele pot fi achiziționate și Online, pe https://uta.iabilet.ro/, doar pentru următoarele sectoare:

– PELUZĂ – Sector J

– Tribuna II – Sector K

– Tribuna I – Sector A”

De azi, încep tururile ghidate la arena Francisc Neuman

Altfel, arădenii sau turiștii aflați în orașul nostru, care doresc să vadă noul stadion „Francisc Neuman“, pot participa la tururile ghidate, gratuite, care vor fi organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad. Acestea încep de astăzi și au loc până miercuri, între orele 18.00 – 20.00, după care vor continua, săptămânal, de luni până vineri, în același interval orar, cât timp vor exista doritori. Probabil joi seara, echipa lui Laszlo Balint va efectua primul antrenament pe noul stadion, unicul înainte de a evolua contra celor de la FC Voluntari, vineri, de la ora 21.

Revenind la turul organizat de Primărie, care, de altfel, trebuie să recepționeze arena în aceste zile de la constructorul Drast Company, vor putea fi văzute vestiarele, tribunele, lojele, masa presei, locul în care va sta galeria și sala în care va fi amenajat muzeul. Arădenii sunt rugați să vină cu mască de protecție și să respecte distanțarea socială. Grupurile vor fi de maximum 5 persoane. Punctul de întâlnire cu ghizii este intrarea laterală din strada Frații Neuman.

0
0

Articolul Campania de vânzare a abonamentelor la UTA se reia de miercuri, se vor putea procura și bilete virtuale pentru meciul cu Voluntariul? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*