Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

Demersul Asociației Free Amely de a oferi lugojenilor și nu numai posibilitatea de a steriliza gratuit câinii și pisicile cu sau fără stăpân continuă și în luna mai.

Următoarea sesiune a campaniei este programată pentru zilele de 12-13-14 mai, în intervalul orar 09.30 – 18.30, la Adăpostul de câini al Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia și Măguri. Echipa medicală va fi condusă de Dr. Darius Terheș, Dr. Andreas Fey și câțiva voluntari, iar sponsor al acțiunii este Asociația Future for Dogs e.V. din Germania. Progra­mările se pot face la numerele de telefon 0731 / 973 866 sau 0726 / 692 964.

Acțiunea se va desfășura cu respectarea normelor impuse de pandemia de coronavirus. În ziua cu programarea pentru sterilizare/castrare nu trebuie să li se dea mâncare câinilor și pisicilor care vor fi aduse la operat.

Câinii și pisicile care se pot castra, femele și masculi, trebuie să aibă vârsta de cel puțin 6 luni. Femelele care au fătat deja, trebuie să aibă cel puțin 8 săptămâni de la fătare, femelele împerecheate deja se pot steriliza. Conform legii, în România este obligatorie castrarea câinilor, excepție făcând doar câinii cu valoare chinologică.

Articolul Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*