Campanie reușită! 120 de câini și pisici, sterilizate la Adăpostul Free Amely

La finele săptămânii trecute, Asociația Free Amely 2007 a organizat o campanie de sterilizare/castrare gratuită a câinilor și pisicilor cu sau fără stăpân. Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, fiind sterilizate un număr de 120 de animale, predominant pisici.

”Mă bucură faptul că cetățenii au înțeles că și pisicile vor deveni în scurt timp o problemă, dacă sunt lăsate să se înmulțească non-stop. În această campanie s-au sterilizat/castrat 120 de animale, din care, 44 câini (27 femele și 17 masculi) și 76 pisici (56 femele și 20 masculi). Alături de echipa condusă de Dr. Darius Terheș, au venit să ajute voluntar și două prietene ale Asociației Free Amely 2007, Antonella Fantinato, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, anul V și Elena Nicolescu din Tapia, elevă la Liceul Coriolan Brediceanu din Lugoj, clasa a XII-a”, a declarat Elena Balaj, administratorul Asociației Free Amely 2007.

Nu au lipsit nici donațiile. În sprijinul animalelor din adăpost au fost oamenii au oferit suma de  325 de lei și un sac de boabe pentru câini.

”Mulțumim tuturor celor ce  au contribuit la această campanie: sponsorului EDUXANIMA, în parteneriat cu PeTA Germania, Dr. Darius Terheș și echipei lui, voluntarilor și, nu în ultimul rând, cetățenilor ce și-au adus câinii și pisicile la sterilizat/castrat. Mulțumim pentru donații!”, adaugă Elena Balaj.

La solicitarea cetățenilor, joi 25 februarie, în aceeași formație, va avea loc o nouă campanie de sterilizare/castrare a câinilor cu și fără stăpân, desfășurată tot la Adăpostul Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia și Măguri. Programări se pot face la numerele de telefon 0731/973866 sau 0726/692964.

Articolul Campanie reușită! 120 de câini și pisici, sterilizate la Adăpostul Free Amely apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*