Câmpia Turzii i-a dat 10 goluri Viitorului Mihai Georgescu şi are al doilea atac al campionatului. Oaspeţii au vrut să amâne meciul

foto: Eugen Pop/turdanews.net

CSM Câmpia Turzii nu a avut probleme în jocul de sâmbătă cu Viitorul Mihai Georgescu, câştigat la scor de hochei, 10-1.

Sebastian Moldovan a fost în formă maximă, marcând şase dintre goluri, Dan Ştefan a dat o „dublă”, Tescar şi Chişu înscriind celelalte goluri în faţa unei echipe de juniori a Viitorului.

Oaspeţii au încercat să amâne această partidă, având în vedere că „selecţionata” de juniori A şi B care evoluează în Liga a IV-a a fost implicată în campionatele de juniori, fără succes însă. Astfel, s-au prezentat la Câmpia Turzii cu o formaţie a „colaboratorilor” de la Sporting Cluj, juniorii A1 ai acestei echipe primind 10 goluri şi marcând doar unul, prin Cuibus.

„Am trimis această echipă ca să ne prezentăm şi să nu fim amendaţi. Şi-aşa noi nu ne batem pentru promovare… Noi ne prezentăm din alte considerente în Liga a IV-a. Am prelungit contractele generaţiei care mi-a terminat acum, am jucători în toată ţara şi trebuie să am echipă de Liga a IV-a”, a declarat Mihai Georgescu.

„Noi ne-am făcut antrenamentul, ca să zic aşa. Am mai avut şi vreo trei bare, multe ocazii, dar am avut atitudinea bună. Era bine dacă eram mai atenţi la Apahida etapa trecută, pentru că acum puteam să avem nouă puncte. Ne aşteaptă un meci greu la Triteni miercuri, e greu şi că e intermediară şi vedem câţi o să ne strângem”, a spus, de cealaltă parte, antrenorul CSM-ului, Valentin Şandru.

Cu cele 10 goluri marcate Viitorului, formaţia din Câmpia Turzii a ajuns la 18 în patru etape, având al doilea atac al campionatului, după liderul Sticla Turda.

CSM Câmpia Turzii

Au mai intrat: Chişu, Czuli, Tomuţă, Indrei, Rusu. Antrenor: Valentin Şandru

Viitorul Mihai Georgescu

Au mai intrat: Cordean, Gîndac, Mureşan, Milchiş, Răcăşan.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*