Campioana Continental inaugurează a V-a ediție a turneului municipal de volei amator Timișoara cu un succes la zero

O competiție demarată în toamna anului 2013 s-a lansat săptămâna aceasta în cea de-a V-a sa ediție, reunind la o primă strigare circa 40 de spectatori cu ocazia meciului inaugural, jucat luni seară de la ora 21 în sala de sport a Școlii Generale 30 din Zona Soarelui, unde campioana în exercițiu a turneului municipal de volei amator Timișoara, Continental, a dispus cu 3:0 de partenerii de întrecere de la UVT. Etapa de debut continuă joi și vineri, prima dintre cele 14 ale noului sezon.

Tot cu opt protagoniste la start, în acest caz și CSȘ Bega respectiv Shawarma 2.0, preluând față de campania anterioară locurile lui CSU Politehnica și Alternative Flying Steps, Campionatul Municipal Timișoara de volei pentru amatori a pornit la drum cu un triumf al deținătoarei titlului, Continental, 25:19, 25:23, 25:19 cu studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara, Iura Dobreanschi, centrul învingătorilor, fiind desemnat MVP al partidei.

Continental a izbutit așadar o bună repetiție înaintea unui vremelnic duel în noul sezon cu Gugulanii Caransebeș, programat deja luni 6 noiembrie de la ora 21 tot în Zona Soarelui, ca o reeditare în campania 2017/8 a unei dispute la vârf în ediția anterioară, până atunci sportivii din Caraș-Severin urmând a trage cortina peste runda inaugurală, vineri de la ora 21, acasă cu Shawarma 2.0.

Alte două partide din etapa I se joacă joi, UMF Timisoara – Timișoara de la ora 19 în sala UMF de pe strada Eftimie Murgu 2 iar CS Alternative – CSȘ Bega de la ora 21, la colegiul Tehnic „Regele Ferdinand”. Ulterior, runda secundă se va desfășura săptămâna viitoare după programul enumerat și pe coloana datelor tehnice din secțiunea Volei a cotidianului Sporttim, laolaltă cu rezultatele etapei în curs și clasamentul.

Competiția pasionaților de volei din această parte de țară deține totodată și propria pagină prompt actualizată Turneu Municipal de Volei amator Timișoara pe rețeaua de socializare facebook, strângând numeroși aderenți care îndrăgesc sportul la fileu. Iar Sporttim vă va ține la curent precum în primele 4 ediții cu derularea acestei frumoase întreceri devenite deja de tradiție în colțul nostru de țară…

The post Campioana Continental inaugurează a V-a ediție a turneului municipal de volei amator Timișoara cu un succes la zero appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*