Campioana Continental, prim eșec în ”Municipal”, în fața câștigătoarei ediției inaugurale, Timișoara

Continental, deținătoare la zi a titlului în Campionatul Municipal Timișoara de volei rezervat formațiilor de amatori, a suferit în această săptămână prima înfrângere în cea de-a V-a ediție a întrecerii, la cel de-al cincilea hop din tur, fiind întrecută de câștigătoarea sezonului inaugural, Timișoara.

În ceea ce a fost o etapă a cincea derulată pe jumătate, în zilele lucrătoare ale acestei săptămâni, celelalte două partide programate inițial pentru astăzi fiind amânate la date ulterioare, campioana Continental a fost întrecută marți seară în duelul de podium din sala Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” de voleibaliștii de la Timișoara, care au fost egalați la seturi dar și le-au adjudecat pe următoarele două, cucerind toate punctele în clasament printr-un 3:1 (25:18, 21:25, 25:19, 25:17) în care trăgătorul secund al învinșilor, Andrei Vilău, a fost desemnat MVP.

Implicit, în urma eșecului liderului, și o regrupare ca punctaj în fruntea ierarhiei, pagina de socializare Turneu Municipal de Volei amator Timișoara notând pe marginea derby-ului de marți seară că ”experiența și serviciul gazdelor a făcut diferența în ultimele două seturi”. 

Etapa a V-a debuta luni seară de la ora 21 în sala de sport a Școlii Generale 30 din Zona Soarelui cu meciul CSȘ Bega – Shawarma 2.0, câștigat de oaspeți cu 1:3, pe seturi 16:25, 14:25, 25:18, 22:25, MVP fiind desemnat tot din rândul învinșilor, Sergiu Rodina, trăgătorul secund al celor de la CSȘ Bega.

UMF Timișoara – Gugulanii Caransebeș și CS Alternative – UVT, programate astăzi în cadrul aceleiași runde, au fost amânate pentru date ulterioare, caz valabil și pentru meciul UMF Timișoara – Timișoara, din etapa I.

Penultima rundă a turului și a sezonului de toamnă debutează luni 4 decembrie de la ora 21 în sala Școlii Generale 30 cu meciul Continental – CSȘ Bega, etapa conținând 3 întâlniri, în vreme ce UVT – Shawarma 2.0 este amânată. Ultimele rezultate, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice ale secțiunii Volei.

 

The post Campioana Continental, prim eșec în ”Municipal”, în fața câștigătoarei ediției inaugurale, Timișoara appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*