Campion olimpic vitezoman și drogat la volan!

El a fost oprit de poliție, pentru depășirea vitezei legale, iar proba de sânge prelevată a arătat că sportivul consumare și droguri.

Vorbim de fostul dublu campion olimpic la schi, norvegianul Petter Northug (s-a retras în 2018), în vârstă de 34 de ani, care circula pe șoseaua dintre Olso și Trondheim cu o viteză de 168 de kilometri la oră, limita fiind de 110km/h. Oamenii legii au mers și acasă la schior, pentru o percheziție, unde s-a găsit cocaină. „Am făcut o mare greșeală. Mă îndoiesc și mă tem de ceea ce-mi va aduce viitorul. Îmi pare foarte rău pentru toți cei pe care i-am dezamăgit din nou. Știu că mi se va face un dosar penal, dar îmi asum faptele”, a declarat campionul olimpic și câștigătorul a 13 titluri mondiale.

Din păcate, nordicul nu se află la prima abatere – în 2014, Northug a provocat un accident de mașină (foto jos), fugind de la locul faptei, fiind sub influența alcoolului. Ulterior a dat și câteva declarații false, care i-au adus 50 de zile de închisoare, permisul de conducere fiindu-i retras pe o perioadă de cinci ani!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*