Campionatele Nationale de gimnastica se vor desfasura la Ploiesti

Saizeci si cinci de sportivi de la saptesprezece cluburi din tara vor participa la Campionatele Nationale de gimnastica individual open si Campionatele Nationale de gimnastica ale reprezentativelor de club, masculin si feminin, care vor avea loc la Sala Olimpia din Ploiesti, în perioada 1-3 septembrie, informeaza FRG pe pagina oficiala de Facebook.

„Evenimentul marcheaza a 70-a editie a Campionatelor Nationale, competitie care a debutat în 1947, la Resita. Este pentru a treia oara în istoria nationalelor de gimnastica (dupa 2007, 2008) cand cele mai bune gimnaste si cei mai buni gimnasti îsi disputa podiumurile în orasul prahovean, anul acesta în concurs aflandu-se reprezentantii cluburilor CSS Buzau, CSM Resita, CSA Steaua Bucuresti, CSS Brasov, CSS Dinamo Bucuresti, CSM Bistrita, CSS Lugoj, LPS Bistrita, CSM Lugoj, CSS Timisoara, CS Dinamo Bucuresti, CSS Barlad, CS Farul, CSS 1 Constanta, CSS 2 Bucuresti, CSS Focsani, CSM Arad, în total 65 de sportivi urmand a-si disputa titlurile pe echipe, individual compus si aparate”, se arata pe site-ul de socializare citat.

Campionatele Nationale, care revin la Ploiesti dupa o pauza de 9 ani, reprezinta un test pentru sportivi înaintea Campionatelor Mondiale, programate la finalul lunii septembrie, la Montreal, Canada. „Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Andreea Raducan, a afirmat ca numele gimnastilor care vor reprezenta Romania la Mondiale vor fi anuntate dupa Campionatele Nationale si le ureaza succes celor care vor concura la Ploiesti”, se mai mentioneaza pe pagina FRG.

Programul competitiei este urmatorul: vineri (1 septembrie) — ora 16,00-18,30 — concursul masculin; sambata (2 septembrie) — 16,30 — 18,30 — concursul feminin; duminica (3 septembrie) — 11,00 — 14,00 — finalele pe aparate (masculin, feminin).

Campionatele Nationale de Gimnastica 2017, organizate în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Primaria Municipiului Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Gimnastica. Intrarea publicului la eveniment este gratuita.

AGERPRES

The post Campionatele Nationale de gimnastica se vor desfasura la Ploiesti appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*