Campionatul Judeţean Timiş: etapa a doua. Oaspeții, 9 victorii și peste 50 de goluri marcate

Campionatul Județean Timiș a programat runda a doua din ediția 2019-2020 pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, propunând 24 de meciuri în cele 3 serii, toate jucate pe dreptunghiul verde fără incidente, cu mici excepţii. S-au acordat 7 cartonaşe roşii, pentru acumulare de ”galbene”.

Comisia de Disciplină a AJF Timiș a avut puţin de lucru în această săptămână şi a sancţionat 4 jucători pentru cumul de cartonaşe galbene, urmate de cel roşu, trecuţi fiind pe tuşă o etapă, Ionel Ciobanu şi Cristian Marcovici (ambii de la Atletico Liebling), Mile Milencovici (AS Chinejana Chinezul Satchinez) şi Ionel Voinescu (Timişul Jabăr). 

Meciul Timişul Hitiaş – Viitorul Ştiuca, din Seria a III-a, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde întrucât oaspeţii nu s-au prezentat la stadion, alegându-se totodată şi cu o amendă de 700 de lei. În Seria a II-a, partida Avântul Jamu Mare – ASO Deta II nu s-a disputat pentru că echipa gazdă nu a avut înscrisă viza medicală de la Policlinica pentru Sportivi şi arbitrii nu au dat ”undă verde” primului fluier. Comisia de Disciplină a omologat jocul cu 0-3 pentru oaspeţi, amendând cu 200 de lei gazdele din Jamu Mare.

O rundă a doua cu multe goluri, din nou s-au marcat peste o sută… Au fost înscrise 113 în cele 24 jocuri disputate, gazdele obținând 11 victorii şi punctând de 59 de ori, iar oaspeţii – un record, 9 succese şi patru rezultate de egalitate, plus un număr aproape egal de reușite cu gazdele: 54 de goluri marcate. 

Surprizele rundei le-au oferit Avântul Topolovăţu Mare, prin victoria semnată la Făget; Bega Belinţ – succes la Bazoşu Vechi; Bobda – victorie cu Valcani; Pişchia – scor în deplasare la Utvin; Sacoşu Turcesc – victorie acasă şi trei puncte obţinute în faţa celor de la Hitiaş şi nu în ultimul rând victoria în deplasare a celor de la Darova, cu 2-4 la Moşniţa Nouă.

Dar iată câteva amănunte de la meciurile disputate…

AS Utvin – AS Juventus Pişchia 2-6 (1-3).

Au marcat: Francisc Doloveţ (min. 30) şi Florin Văcărescu (min. 87, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători: David Josu  (în minutele 22, 40, 48), Darius Viţan (min. 42), Ioan Todor (min. 61) şi Andrei Novac (min. 67). După meci, gazdele l-au contestat pe jucătorul Claudiu Fulga pentru dublă legitimare.

CSO Făget – AS Avântul Topolovăţu Mare 2-4 (1-2): Victor Oprea (min. 20) şi Cristian Sîrbu (min. 60), respectiv pentru învingători Flavius Ciorei (min. 27, 35 – ambele din lovituri de la 11 metri), Vaska Dzitac (min. 78) şi Răzvan Dragomir (min. 84).

ACS Electrica 1929 Timişoara – AS Viitorul Ştiuca 6-1 (2-0).

Trupa lui Remus Steop a zburdat pe teren, reuşind un ”set la unu”, după ce în etapa trecută a cedat cu 1-4. Cele şase goluri le-au marcat trei jucători, cu Andrei Păşcălău la pupitru, reuşind un hat-trick; Pavel Olărescu o ”dublă” şi Florin Ilea un gol. Oaspeţii au înscris în minutul 65.

AS Voinţa Şandra – AS Gelu 3-1 (0-0): Răzvan Banu (min. 70, 75) şi Darius Fundiur (min. 55), respectiv Florin Ioviţu (min. 90, din lovitură de la 11 metri). Întreaga echipă a dedicat victoria colegului Darius Fundiur, care şi-a aniversat ziua de naştere.

AS Viitorul Sacoşu Turcesc – AS Timişul Hitiaş 4-2 (4-2): Simin Vilcinschi (min. 22, 28), Cristian Chivu (min. 33) şi Denis Ţurcaş (min. 42) respectiv Mircea Şchiopu (min. 10) şi Denis Andraş (min. 25, din lovitură de la 11 metri).

AS Timişul Jabăr – AS Recaş 0-4 (0-2).

Victorie fără dubii pentru tinerii pregătiţi de Sorin Micşa, în deplasare, reuşind să perforeze poarta Timișului printr-un același jucător, Marius Tutunaru, în minutele 41 – din lovitură de la 11 metri, 43, 70 şi 83.

CS Unirea Sânnicolau Mare II – AS Şoimii Pesac 1-1 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Bogdan Wilheim, ca apoi oaspeţii să reuşească egalarea prin punctul înscris de Victor Toma cu opt minute înainte de final.

AS Boldur – AS Bacova 5-0 (3-0).

După ce în etapa de debut au încasat 11 goluri, iată că boldurenii s-au redresat în faţa celor de la Bacova, reuşind să înscrie de cinci ori prin doi jucători: Silviu Lăzărescu – un hat-trick, şi Filip Lakatoş – o ”dublă”.

AS Avântul Bobda – ACS Voinţa Valcani 3-1 (2-1). Au marcat: Manolache, Soos şi Giuruschin respectiv Raul Regep.

AS FC Atletico Liebling – AS Flacăra Parţa 1-2 (0-1).

Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Şag şi s-a încheiat cu victoria celor de la Flacăra, prin golurile marcate de Gheorghe Pais în minutul 29 şi Adrian Butura (min. 90+2, din lovitură de la 11 metri). Pentru învinşi a înscris Sabin Nae în minutul 67.

Vizitatorii de la Flacăra au nimerit transversala în minutul 10, prin Adrian Butura, şutând de la 16 metri aproape de vinclu.

ACS Unirea Banloc – CS Progresul Gătaia 1-5 (1-2).

Victorie conturată la scor după pauză. Pentru trupa lui Manu Roşu au marcat: Nicu Făgeţan – 3 goluri, Mădălin Semenea şi Alexandru Olar. Pentru gazde, Alin Bordea.

AS FC Bazoşu Vechi – CS Bega Belinţ 0-1 (0-1).  

Victorie la limită obţinută de trupa managerului Adin Buză, în faţa retrogradatei din liga a patra, pe terenul acesteia, prin golul marcat de Denis Ştefoni în minutul 19.

Arbitrul Gabriel Goloşie a eliminat trei jucători, doi de la gazde, pe Cristian Radu (min. 76) şi Andrei Lazea (min. 90+2), respectiv pe Marius Vieru (min. 90), pentru cumul de cartonaşe galbene, urmate implicit de cel roşu.

AS Sânandrei – CS Comloşu Mare 0-3 (0-3). Cele trei goluri pentru trupa lui Răzvan Leucă au fost marcate de Alin Stroe (min. 23, 32) şi Marius Călin (min. 44).

Bega Belinţ – victorie la Bazoşu Vechi

The post Campionatul Judeţean Timiş: etapa a doua. Oaspeții, 9 victorii și peste 50 de goluri marcate appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*