Campionatul Judeţean Timiș. Liga a V-a, Seria a III-a. Oaspeţii, cât i-au ţinut balamalele, o repriză: CS Bega Belinţ – AS Ohaba Forgaci 5-1 (1-1). FOTO

Detalii și fotografii din etapa I în Campionatul Judeţean Timiș, mai exact din Seria a III-a în liga a V-a, meci de debut în care oaspeţii au jucat cât i-au ţinut balamalele, doar o repriză: CS Bega Belinţ – AS Ohaba Forgaci 5-1 (1-1).

Debut cu dreptul în liga a cincea pentru nou promovata în acest eşalon, la un scor mulţumitor pentru managerul Adin Buză, în prezenţa a peste 130 de spectatori. Iar la sfârşitul meciului întreaga echipă s-a dus spre tribună şi le-a mulţumit în apaluze.

Oaspeţii au început tare şi în minutul 2 Graţian Tătar a nimerit transversala, şutând din lovitură liberă de la 25 de metri. Această transversală avea să prevestească deschiderea scorului, în minutul 7, prin acelaşi Graţian Tătar, care a taxat greşeala portarului la o ieşire inoportună din careu şi a înscris în poarta goală. 

Bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată iar în urma unui contraatac rapid purtat pe flancul stâng, Denis Ştefoni a intrat în careu şi de la 15 metri a şutat la colţul lung, egalând la unu în minutul 12.

Vizitatorii puteau pleca la pauză în avantaj dar Vlad Stoi, scăpat singur cu portarul gazdelor, nu l-a putut învinge. La reluare, localnicii au ieşit de la vestiare decişi să tranşeze victoria, marcând de patru ori. Ba chiar şi-au permis să rateze şi o lovitură de la 11 metri în minutul 78, prin Denis Ştefoni, acesta şutând în dreapta portarului, care a respins în corner.

Dar golul de 2-1 a venit în minutul 47, autor Armando Stoian. În minutul 62, centrare Ioan Şonda de la 23 de metri lateral stânga, iar de la 8 metri a marcat cu capul Marian Micula.

În minutul 78 am amintit de penaltiul ratat, dar la acea fază Robert Berecki a fost faultat de portarul Moise chiar la 7 metri de poarta goală iar arbitrul nu i-a acordat cartonaşul roşu, find taxat de cei peste 100 de spectatori care au strigat ”Ai venit cu oaspeţii!”

Până la final gazdele au mai înscris două goluri prin Marius Mladescu (minutul 81) şi antrenorul jucător Florin Grozoni. din lovitură liberă de la 20 de metri, şutând pe jos în dreapta portarului, cu două minute înainte de final.

Iar în ultimul minut de joc Graţian Tătar a ratat o lovitură de la 11 metri şutând slab pe mijloc: portarul a respins. Nu 5-2, ci tot 5-1.

Bega Belinţ: Alexandru Moise – Cristof Ştefănescu, Petru Miculaiciuc, Ciprian Mihăescu, Emanuel Peter (min. 55, Ciprian Chiraşcu), Coste Vieru, Marius Mladescu, Ioan Şonda (min. 73, Florin Grozoni), Armando Stoian (min. 65, Robert Berecki), Marian Micula (min. 85, Darian Paulescu), Denis Ştefoni (cpt).

Manager: Adin Buză. Antrenor-jucător: Florin Grozoni.

Pe bancă: Ionel Cădariu, Grozoni, Vlaiconi.

Ohaba Forgaci: Samuel Moise – Marius Vişoinea (cpt), Florin Bordei, Graţian Tătar, Alexandru Măran (min. 70, Robert Obreja), Gabriel Vîrlan, Cătălin Tătar, Emanuel Negru (min. 75, Claudiu Todor), Răzvan Todor (min. 82, Vasilică Gîscă), Vlad Stoi (min. 85, Răzvan Cornu), Alexandru Mihalcia.

Au arbitrat: Ghiţă Ligius (Carani) – Bogdan Gheorgeoiu (Timişoara) şi Neluţu Sergiu Mihai (Lugoj). Observator de arbitri Caius Miloşoni (Lugoj), iar delegat de joc Alexandru Onaca (Timişoara).

The post Campionatul Judeţean Timiș. Liga a V-a, Seria a III-a. Oaspeţii, cât i-au ţinut balamalele, o repriză: CS Bega Belinţ – AS Ohaba Forgaci 5-1 (1-1). FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*